Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz emailben randizni hivni egy lányt ha személyesen nincs bátorságom?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erröl, valahogy félek a visszutasitástól. 30/f2010. febr. 20. 11:09
3/12 anonim válasza:
Én úgy gondolom nem vesztesz vele semmit ha üzenet formájában próbálod elhívni valahova és nem hinném hogy ez bármennyire is gáz lenne. Ha elfogadja a meghívást akkor legfeljebb kimagyarázod hogy miért emailben tetted. pl pont gép előtt ültél és nem bírtad kivárni a holnapot hogy személyesen megkérdezd :)
4/12 anonim válasza:
Még véletlenül sem az.Sőt,így talán Ő is bátrabban válaszol,ha gátlásosabb lenne.Engem is kértek meg így,és én örültem neki,mert azért kell egy idő,míg szemtől-szemben teljesen feloldódik az ember.
5/12 anonim válasza:
De miért kellene kimagyaráznia?!A mai "elektromos világban" ez már természetesnek mondható.
6/12 anonim válasza:
dehogy mondhato termeszetesnek,szerintem eloben kell.
Mit fogsz csinalni majd ha megkered a kezet?postan kuldod el a gyurut,es ha igen akkor csorogjon rad?
7/12 anonim válasza:
oltári gáz :DD 30 évesen ennyire baleknak lenni. te az a fajta lehetsz akit mindenki ott ba** át ahol tud :D
8/12 anonim válasza:
11:26 :DDDD nekem is ilyen gondolatok járnak a fejemben :DD
mondjuk lehet szűz a forma akkor megértem
9/12 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy ilyen nagy gáz lenne.Ez csak egy randi.Minden esetre,Jung azt mondja ahol a félelem,ott a feladat-mi lenne,ha a félelem ellenére megtennéd?És ha nemet mond?Mindenkinek mondtak már nemet.Akárhogy is:pár hónap és nem emlékszel már erre a napra.Nem olyan nagy dolog.
10/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy szoktatok-e emailezni. Ha igen, akkor rendben. Bár az is igaz, hogy ha tetszel nagyon a lánynak, akkor ennek is örül, ha viszont annyira nem tetszel neki, akkor megnyerőbb a személyes meghívás, mert nagyon vonzóvá tesz egy férfit ha felvállalja, hogy tetszünk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!