Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék vele megint beszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék vele megint beszélni, de nincs hozzá bátorságom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Párszor már beszéltem a sráccal,é sszerintem nagyon jól elvoltunk.Volt már barátom,mégsincs önbizalmam. És nem tudom miért nincs bátorságom azokhoz a fiúkhoz akik tetszenek.Nem tudom h bírnák e az igazi énemet.Hogy mutassam meg nekik milyen vagyk?? 15 éves lány.
2011. júl. 25. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
a fiú? hány éves ? :D
2011. júl. 25. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Először nem ezt akartam írni de gondolom úgyse hitted volna el. Menj oda beszélj vele ha ezt akarod, de ha meg nem akkor ne. Ilyen kérdést minden nap látok és nem értem miért kérdezi ezt meg valaki.
2011. júl. 25. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Az jó lenne mindenkinek, ha az igaz éned eltőrne belőled?:)

Anyukáddal nem beszéltél erről? Vagy apukáddal, hogy hogy kell bánni a fiúkkal?

Semmi szart ne vegyél meg a neten, mert csak átverés.

Próbálj meg lazítani kicsit és barátkozni. Zárkózott vagy?? hogy szoktál ismerkendi?

2011. júl. 25. 22:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Mikor vele beszélek laza vagyok,valamikor vicce, valamikor komoly...de mikor mondjuk 2-3 napig nem beszálünk egyből hülyeségeket beszélek be mahgamnak: h biztos utál,csúnyának daginak tart...blabla...ezeket nem tudom leküzdeni....ezt h lehet?
2011. júl. 26. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!