Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy fiut diplomatikusan visszautasitani?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 20:55
3/15 anonim válasza:
"Szóljá' má' muternak dobjon le szotyira pénzt!"
6/15 anonim válasza:
Az, hogy nem mondod meg miért. (pl. ha büdös)
7/15 anonim válasza:
"Bocsi, van barátom/ Ne haragudj, de nem vagy az esetem/Aranyos vagy nagyon, de nem lehet közöttünk semmi" stb.
8/15 anonim válasza:
Nekem is volt olyan hogy csak annyit mondtam, hogy NEM.Azért mert nem akartam megbántani azzal, hogy egyáltalán nem szimpatikus nekem jellemre és hogy nem is az esetem.Csak nehezen értette meg és még bepróbálkozott azon kívül 2szer is.
9/15 anonim válasza:
a diplomatikus gondolom azt takarja h nem huzza a fiu agyát két hétig majd utána benyögi h bocsi mégsem...
10/15 anonim válasza:
Sajnálom, de nem vagy az esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!