Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beteg lettem, hazaköltözött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg lettem, hazaköltözött amíg meg nem gyógyulok. Ilyenkor mi a teendő? Szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Az a helyzet h tüszős mandula gyulladást kaptam, nagyon magas lázzal, fájdalmakkal, stb... A csajom mikor beteg lettem, összepakolt, és hazaköltözött az anyjához, mondván h Ő sokkal rosszabbul lesz mint én, ha elkapja... Persze én sem szeretném ha megbetegedne, de ilyen állapotban még a wc-re eljutni is kihívás, nem hogy vásárolni menni... Ráadásul írt fb-n, hogy itthagyott egy-két dolgot, este ''koccanjunk'' valahol, vigyem el neki. Ez csak szerintem nem normális hozzáállás? Persze ha Ő beteg, akkor elvárja hogy még a p.csáját is kinyaljam...
2014. jan. 25. 11:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miért vagy vele??? De feleslegesen egymás idejét se húzzátok. A szex majd elromlik. :D
2014. jan. 25. 14:08
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat, persze én is tudom mit kell tennem, de egyszerűen annyira ledöbbentett ez a hozzáállás, hogy elkezdtem még magamban is kételkedni, már-már azt hittem én látom rosszul a dolgokat, de megnyugodtam h nem én vagyok a hülye. :) amúgy amíg pakolászott, kérdeztem tőle némi iróniával: jóban, rosszban, egészségben, betegségben?

a válasz az volt hogy még nem vagyunk házasok... így nem is leszünk. ráadásul amíg ilyen egoista marad, addig nem is fog magának normális pasit találni. csak az vígasztal, hogy ez nagyon vissza fog ütni neki az életben.

2014. jan. 25. 14:09
 13/14 Költőnő? ***** válasza:
Te csak rakd ki mielőbb. A karma nem a dolgod, megérdemli, bármit is kapjon az élettől. De egy normális embert nem. Amennyiben ez pedig Te lennél, úgy semmi keresnivalója melletted ilyen idióta hozzáállással, lelkivilággal.
2014. jan. 25. 14:12
 14/14 anonim ***** válasza:
hipohonder ?D
2014. jan. 25. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!