Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exek holmijaival mi a teendő?
Jelen esetemben egy plüss kutyáról van szó, amit még anno a barátnőm az előző párjától kapott(több éves kapcsolat volt), és mai napig ki van téve a polcra. Nekem mentem ketté repedt az arcom mikor meghallottam kitől van és szerintem ki kéne hajítani a p*csába, de minimum eltenni egy dobozba és fel a szekrény tetejére. Azt mondja, ez nem jelent neki semmit, meg nem is nézegeti csak, 'legyen meg, hogy majd nagymama korában mutogathassa az unokáinak hogy ilyen is volt...' De szerintem legjobb lenne kidobni. Ennyi.
Jobbára lányok véleményét várnám, mert hát az ennyire speciális gondolkodásmódra csak ők képesek, de jobb híján fiúk is megteszik.
Sosem dobáltam ki az extől kapott dolgokat, legtöbbje olyan, amit nap mint nap használok, pl ékszer, de kaptam már bútort is, miért válnék meg tőle?
Nem csak mert használom őket. Ez a múltam, ez egy darab belőlem, nem fogom letagadni, vagy "törölni". Az exek az ember "tartozékai", ennyi.
:D
Nem!!!
Kályhába dobok mindenét, az még ad egy kis meleget a kapcsolat végén! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!