Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan akkor most mi is a teendő?
Rájöttem, hogy nekem nagyon nagyon tetszik az exbarátom legjobb barátja. Mi jóban voltunk egy időben, de megszakadt a kapcsolat.
Exemmel sem beszélek már csak nagyon ritkán ha találkozok vele, viszonylag jóban maradtunk, de kicsit tartózkodom az exszel való barátkozástól.
Anno (kb 8 hónapja már) exem szakított velem, hogy már nem szeret. Kb. 4 hónapos kapcsolat volt összvissz. A szakítás óta sok minden megváltozott, a nyár folyamán sikerült elfelejtenem és már én sem érzek iránta semmit sem, semleges személyként tekintek rá. Neki lett most egy barátnője is. Mindketten maximálisan túlléptünk egymáson.
A "bökkenő" csupán az, hogy nekem nagyon megtetszett a legjobb barátja. Akivel mindig mindent megosztanak, kibeszélnek egymással, nagyon jóban vannak, szinte testvérek, jóban-rosszban együtt vannak, megvédik egymást és szeretik egymást...
Így tehát nagyon fusztrál a dolog, de nem tudok ellene mit tenni. Már korábban is tetszett mikor az exemmel jártam, de akkor az exembe voltam szerelmes és nem tekintettem "úgy" rá.
Szerintem lenne nála esélyem, ha korábban nem jártam volna a barátjával. De így elég kétséges a dolog, nem tudom hogy járna-e így velem ezek után (mondjuk már eltelt jónéhány hónap azóta).
Szerintetek beszéljek az exemmel, hogy mit gondol erről, és ha áldását adja, csak akkor beszéljek a sráccal? Vagy rögtön kezdjek el beszélni a fiúval, és nézzem meg, hogy viszonyul hozzám?
17/L
Bla bla bla, bla bla, bla bla bla...bla bla.
Igen beszélj vele!
Jó, beszélni fogok vele
Köszönöm a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!