Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő akkor ha valakinek kitépték a szívét, szétzilálták a lelkét és összezúzták a szellemét?
egy lány nagyon keménye visszautasított....nem tudom, olyan...így utólag visszanézve mintha egy összeesküvésnek lettem volna a szenvedő alanya.
úgy otthagyott mint egy senkit, egyik percről a másikra találkoztunk...és végzet velem, megölt...már nem az a ember vagyok aki 1 nappal ezelőtt.
minden percben rágondolok.
minden , minden percem...mindenem...rá gondol minden egyes sejtem őt akarja..minden egyes dolog ami létezik..ő jut eszembe róla...minden, minden.
és nagyon nem jól vagyok...írtam neki találkozzunk utoljára, hogy normálisan beszéljük meg....nem ír vissza...azt írta ha keresem feljelent..de én így nem tudtam lezárni..megfogta magát és ott hagyott.....:-(
szenvedek...szó szerint szenvedek tegnap 4 óta nem ettem és nem ittam...nem megy le a gyomromon semmi magamba vagyok zuhanva...MÉG SOHA SENKI NEM BÁNT EL ÍGY VELEM MINT EZ A LÁNY.
le kell vele zárnom.
de
1 nem találkozik velem többé így nem tudom lezárni és csak sanyargatom magam.
2 ha találkozok is vele csak még jobban hiányozna.
mit tegyek.
az olyanok, hogy az idő mindent megold stb..nálam az idő nem tényező dolog, nálam megállt az idő...réges rég megállt...tehát valaki mondjon valamit...mert esküszöm...megeszem magam.
Jaj szerelem.^^
Hiába mondom neked, úgysem hiszed el, meg ellenkezni fogsz az érvemmel, de csak most érzel így, hogy a világ összeomlik. De ez el fog múlni.:)
Az ilyen sebeket az idő gyógyítja a legjobban. :)
Mindig legyél nyílt, tartsd nyitva a kapukat. :)
igyál meg egy üveg whiskyt
rázd meg magad és menj tovább előre
jön jobb ez meg megedzett
előbb jöjj össze a csajjal és csak utána legyél szerelmes ez a titka az egésznek
mert ha már szerelmes vagy és még nem jöttetek össze akkor nem is nagyon fogtok
nem, nekem nincsenek gondjaim....ez a lány meggyógyított....csak össze is tört 1 nap alatt.
mikor azt hittem lehet az enyém lesz, megváltozott minden bennem, élni akartam, tenni, létezni...de ellökött, eldobott, mint egy ....ááá...ezt nem hiszem el. nagyon gallyra vágott...de nagyon. nem birok felkelni a padlóról...ezt nem tudom feldolgozni...nem megy.
"Nalam megallt az idö...reges reg megallt..." Köszönöm! Ez a nap aranyköpese! :D
Azert lehet, hogy kicsit fanatikus vagy, ha mar szoba került a feljelentes? Összeesküves? Mi oka lehet egy lanynak, hogy kiszemeljen valakit, akit össze fog törni erzelmileg?
Most ugy erzed, tied a vilag fajdalma, soha senki nem szenvedett ugy mint te, es amiert most ennyire faj, ez persze mindig is igy lesz ezentul!
Tip: Ne edd meg magad! Egyel kajat. Es legalabb vizet igyal! A dehydracio nem tesz jot sem neked, sem itelökepessegednek.
Ezen a helyzeten ugy tünik valtozni mar nem tudsz. Gondolkozz, elemzd, hogy te tettel e olyanokat, amik idaig vezettek, követtel e el hibakat es tanulj belölük. Igy mar valoban nem kell annak az embernek lenned, aki tegnap voltal, hanem fejlödhetsz es következö kapcsolatodban mar ennyivel okosabb leszel!
Tanulmányozzátok ezt a szánalom kupac retardált idiótát.
Ő csak egy provokátor, semmi figyelmet nem szabad fordítani rá!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
tudom, rengeteg hibát elkövettem és lehet, hogy az uccsó üzenetem tette be a kaput nála, de et akkor sem igy...hogy ott hagy, elrohan.
ezt nem tudom feldolgozni igy, feltudnám,. de nem igy...pl ha közölte volna velem, hogy oké, akkor nem leszünk együtt és szép lassan elváltunk volna kb 1 hónap alatt...keevesebb találka kevesebb mail...de igy...hogy ir nekem menjek oda 6 doboz xanaxal és viszlát.
oda mentem vittem neki 1 doboz xanaxot beszéltünk elmondta, hogy nem érez irántam semmit, mert van 1 netes srác akit szeret és rosszúl érzi magát velem, feljelent ha keresem és ennyi még ott ettem magam vele utána meg elrohant.
aztán visszairt, hogy szakitott a sráccal és majd 1 év múlva ir.
de én igy ezt nem tudom feldolgozni...igy én nem tudok továbblépni...mindenhol őt keresem a szememmel a fekete hosszú kabátját a kis vékony alakját a szemét az arcát hátha ő valamelyik...de sehol nincs..keresem kutatom mindenhol..de sehol nincs.
nem válaszol sem facen sem sehol.
igy nem tudok továbblépni...nem ettem, nem ittam aludni se aluttam...igy nekem nem megy...menne ha szép lassan váltunk volna el...de igy.
és várni fogom a 2015 január 15-ét, hogy majd újra ir...ezért nem ölöm most meg magam...,ert ekkor fog újra irni..vagyis azt irta, hogy megpróbál, de mi lesz ha nem ir..vagy ha ir és lesz valakije..nem fogom túlélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!