Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő akkor ha valakinek kitépték a szívét, szétzilálták a lelkét és összezúzták a szellemét?
egy lány nagyon keménye visszautasított....nem tudom, olyan...így utólag visszanézve mintha egy összeesküvésnek lettem volna a szenvedő alanya.
úgy otthagyott mint egy senkit, egyik percről a másikra találkoztunk...és végzet velem, megölt...már nem az a ember vagyok aki 1 nappal ezelőtt.
minden percben rágondolok.
minden , minden percem...mindenem...rá gondol minden egyes sejtem őt akarja..minden egyes dolog ami létezik..ő jut eszembe róla...minden, minden.
és nagyon nem jól vagyok...írtam neki találkozzunk utoljára, hogy normálisan beszéljük meg....nem ír vissza...azt írta ha keresem feljelent..de én így nem tudtam lezárni..megfogta magát és ott hagyott.....:-(
szenvedek...szó szerint szenvedek tegnap 4 óta nem ettem és nem ittam...nem megy le a gyomromon semmi magamba vagyok zuhanva...MÉG SOHA SENKI NEM BÁNT EL ÍGY VELEM MINT EZ A LÁNY.
le kell vele zárnom.
de
1 nem találkozik velem többé így nem tudom lezárni és csak sanyargatom magam.
2 ha találkozok is vele csak még jobban hiányozna.
mit tegyek.
az olyanok, hogy az idő mindent megold stb..nálam az idő nem tényező dolog, nálam megállt az idő...réges rég megállt...tehát valaki mondjon valamit...mert esküszöm...megeszem magam.
:D annyira szánalmas vagy!
Nem veszed észre, hogy senkit nem érdekel ez a gyerekes önsajnálatod?
Ez már nem is szánalmas, hanem elkeserítő, hogy léteznek ilyen emberek mint te.
nálam az idő nem tényező dolog, nálam megállt az idő réges-rég LOL
Ha ha megállt az idő, akkor honnan tudod, hogy már réges-rég óta áll?
.....
"azt írta ha keresem feljelent" - gondolom sokat zaklattad előtte szegényt, és a sok zaklatásnak rendszerint ez a következménye.
.....
"mit tegyek?"
Szedjél fel egy profi prostit, az majd segít felejteni.
.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!