Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Exek holmijaival mi a teendő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exek holmijaival mi a teendő?

Figyelt kérdés

Jelen esetemben egy plüss kutyáról van szó, amit még anno a barátnőm az előző párjától kapott(több éves kapcsolat volt), és mai napig ki van téve a polcra. Nekem mentem ketté repedt az arcom mikor meghallottam kitől van és szerintem ki kéne hajítani a p*csába, de minimum eltenni egy dobozba és fel a szekrény tetejére. Azt mondja, ez nem jelent neki semmit, meg nem is nézegeti csak, 'legyen meg, hogy majd nagymama korában mutogathassa az unokáinak hogy ilyen is volt...' De szerintem legjobb lenne kidobni. Ennyi.

Jobbára lányok véleményét várnám, mert hát az ennyire speciális gondolkodásmódra csak ők képesek, de jobb híján fiúk is megteszik.

2014. jan. 16. 23:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kidobni nem dobnám ki, csak eltenném, ahogy az addigi emléktárgyakat is. És én pl nagyon örülök, hogy nem dobtam kukába a régi ajándékaimat, mert a minap is a kezemb ekerült egy és tök szép emlékek jöttek elő. Kedves dolgok ezek, csak tudni kell őket a helyükön kezelni.

24/n

2014. jan. 17. 00:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Kur£^vára nem érdekel, hogy kitől milyen ajándékot kapott, és azzal mit csinál. Nem a múlt foglalkoztat, hanem a jövő.
2014. jan. 17. 00:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem kaptam meg az otthon melegét! ;)
2014. jan. 17. 00:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Add be a zaciba!
2014. jan. 17. 01:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem soha eszembe nem jutott megkérdezni hogy ez meg az honnan van. Hogy az extől kapta vagy boltban vette számomra teljesen lényegtelen. Sosem problémáznék ilyenen.

Én is kaptam pl ékszert de nem jelent már semmit aki adta így ha ránézek csak egy egyszerű tárgyat látok. Nem jut eszembe róla semmi. A plüssök is elvannak a polcon. Ritkán téved rájuk a szemem és akkor sem zavarnak. Szerintem ez így normális. 25/L

2014. jan. 17. 08:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Én nem dobtam ki, bár nálunk nem plüssről van szó...

Pl: szökőkút, digitális képkeret, ékszer stb. de számomra már nem jelent semmit, csak egy tárgy.

2014. jan. 17. 12:44
 17/17 anonim válasza:
Én kidobtam a szemétbe kegyetlenül mindent.. undorodtam minden kis apróságtól amit tőle kaptam.. én MINDENT kidobtam
2014. jan. 17. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!