Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha a barátod állandóan nagy mellű csajokat küldözget a haverjának?
Ahányszor beleolvasok a facebook beszélgetéseibe a legjobb haverjával (igen, tudom hogy ez nem szép dolog), mindig találok linkeket, az ismerős barátnői közül a legszebbeket, legnagyobb mellűeket küldözgetik egymásnak.
Állandóan számon kérem, de állandóan azt mondja hogy ezt minden fiú csinálja és szeret, nem fog megcsalni.
Szerintetek bele lehet törődni, hogy a barátomnak más lányokra csorog a nyála?
Nekem pedig az önbizalmam folyamatosan csökken és csökken.
Kb. már sehol nem érzem magam.
2 és fél éve vagyunk együtt.
Párkapcsolatban élő fiúk! Ti is csináljátok ezt?
4.
Elhiszed hogy a legtöbb férfit nem zavarná amíg a barátnőjének küldözgeti és nem egy másik férfinak.
Teljesen átlagos alkatom van,.. 75/B.. a fenekem meg mint egy 17 évesé. Mégsem elég neki az, amim van.
Miért ilyen fontos a külső? Miért nem elégszik meg azzal, amim van?
Természetesen lehet így ítélkezni, mert azt könnyű. Könnyű megbántani a másikat, bármilyen jelzővel.
Nem tudom neked hogy esne, ha a komoly párkapcsolatodban ilyen fordulna elő. Gratulálok, te is nagyon értelmes ember vagy. Tudod vannak olyan dolgok, amik túl mennek a jóindulat határán, és ez egy ilyen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!