Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom is meg én is 16 évesek vagyunk (osztálytársak) Az utóbbi időben állandóan féltékenykedik. Ilyenkor mi a teendő?
a barátom is meg én is 16 évesek vagyunk (osztálytársak)
Az utóbbi időbe állandóan féltékenykedik...:S ami kezd egyre jobban zavarni ez az első komoly kapcsolatom már több mint 5 hónapja együtt vagyunk...A szülei féltik ,hogy nehogy csalódjon,emiatt már velem is beszéltek...de én hiába mondom a barátomnak hogy nekem csak ő kell...nem hiszi el nekem...arra panaszkodik hogy nem vagyok bújos és hogy ez azért van mert nem szeretem és biztos mást szeretek de ez nem igaz sosem voltam bujos típus...főleg nem társaságban(suliba) Apukája azt tanácsolta neki,hogy legyen velem flegma és lekezelő akkor majd észre veszem...de ez nekem így nagyon nem jó...és így kezdenek a dolgok is romlani,pedig ezt nagyon nem szeretném:(
mit tanácsoltok?
Beszélj vele mégegyszer h te nem szeretsz a suliba"bújós"lenni(főleg nem a tanárok elött)!!
Ha ezt nem tudja megérteni akk nem tom :S ^^
Sajnos abból amit írtál nem túl sok jót tudok mondani. Hangsúlyozom, hogy ezt CSAK az alapján írom, amit itt megosztottál velünk, így lehet, hogy tévedek:
Először is: az emberek olyanok, amienre a szüleik nevelik őket. Közhelynek hangzik, de így van...
Második: vannak olyan szülők akik nem hagyják, hogy a gyerekük leváljanak róluk. Általában a kamaszkor a lázadásról szól. A gyerekek ilyenkor próbálgatják a szárnyukat, megpróbálnak függetlenek lenni. Itt úgy tűnik hogy ez a helyzet. Normális esetben a szülők nem avatkoznek így bele a gyerek kapcsolatába. Gondolom a te szüleid sem ülnek le beszélgetni a fiúval, hogy mennyire szeret téged...
Üdv
Viktor (Szociálpolitikus hallgató)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!