Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha a barátod állandóan nagy mellű csajokat küldözget a haverjának?
Ahányszor beleolvasok a facebook beszélgetéseibe a legjobb haverjával (igen, tudom hogy ez nem szép dolog), mindig találok linkeket, az ismerős barátnői közül a legszebbeket, legnagyobb mellűeket küldözgetik egymásnak.
Állandóan számon kérem, de állandóan azt mondja hogy ezt minden fiú csinálja és szeret, nem fog megcsalni.
Szerintetek bele lehet törődni, hogy a barátomnak más lányokra csorog a nyála?
Nekem pedig az önbizalmam folyamatosan csökken és csökken.
Kb. már sehol nem érzem magam.
2 és fél éve vagyunk együtt.
Párkapcsolatban élő fiúk! Ti is csináljátok ezt?
szia! több mint 4 éve vagyok párkapcsolatban, szóval megpróbálok válaszolni. érthető, hogy zavarnak a beszélgetések, ugyanakkor igaz, hogy az, amit a neten művel, nem megcsalás. amit gondolatban teszel, nagyon messze van attól amit valóban megteszel, különben hány terhes nő és halott politikus lenne már:) szóval azért ne haragudj amin csupán elgondolkozik, egy hosszú kapcsolatban előfordul, hogy az ember elképzeli, hogy milyen lehet mással. ettől még a párját szereti és nem is csalja meg, csak kielégíti az ösztöneit azáltal, hogy ránéz, elképzeli, stb. ez az intelligensebb verzió, mert van, aki meg egyből cselekszik. szerintem nem elvárható pláne egy férfitől, hogy élete végéig eszébe se jusson más nő. ez egyszerűen az ösztönei ellen szól.
a másik részről pedig: az a partner sosem lesz őszinte, akit ellenőrizgetnek, számon kérnek, az nem mond igazat, rá van kényszerítve, mert a párja úgy viselkedik, mintha az anyja/apja lenne és felnőtt ember létére minden lépését megkérdőjelezi. tiszteletben kell tartani, hogy van magánélete, a haverjaival pedig azt beszél amit akar. a srácok a haverjaik előtt egyébként is sokszor egész másképp viselkednek, nagyobb a szájuk, többet ökörködnek, felvágnak. nyilván imponálni is akar nekik, hogy benne van a mókában, és attól, hogy bnője van még nem vágták le a tökét. de ha őszinteséget és tiszteletet vársz tőle, soha többet ne nézd meg a beszélgetéseit! ennél nagyobb arconcsapást nehezen tudok elképzelni. ezzel annyit üzensz neki, hogy nem bízol benne, jól figyeljen mit csinál, mert neked jogodban áll bármikor s ggberúgni ha valami nem tetszik. ezzel azt fogod elérni, hogy hazudni fog és titkolózni, és semennyire sem tisztelni téged. hadd tegye amit akar a haverjaival, ne is akarj tudni róla. és hidd el, ha tisztel és őszinte lehet veled, meg sem fog fordulni a fejében, hogy bántson.
szép napot!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!