Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha a barátod állandóan nagy mellű csajokat küldözget a haverjának?
Ahányszor beleolvasok a facebook beszélgetéseibe a legjobb haverjával (igen, tudom hogy ez nem szép dolog), mindig találok linkeket, az ismerős barátnői közül a legszebbeket, legnagyobb mellűeket küldözgetik egymásnak.
Állandóan számon kérem, de állandóan azt mondja hogy ezt minden fiú csinálja és szeret, nem fog megcsalni.
Szerintetek bele lehet törődni, hogy a barátomnak más lányokra csorog a nyála?
Nekem pedig az önbizalmam folyamatosan csökken és csökken.
Kb. már sehol nem érzem magam.
2 és fél éve vagyunk együtt.
Párkapcsolatban élő fiúk! Ti is csináljátok ezt?
Én nem azért sírok, mert nincs mit kirakni, itt van bennem egy személyiség, amit el lehet dönteni, hogy szeretsz vagy nem.
De ha egyszerűen a barátnője vagyok, akkor viselkedjen úgy, mint egy diplomás férfi.
Elárulom nektek, hogy nekem nincs szükségem itt 20 éves Johnny Deppekre, ha megnézem a képet, nem jut eszembe róla SEMMI.
Vannak szép fiúk, de ránézek, és csak azt látom hogy 'ja, itt egy srác, és akkor mivan?' .. nehéz elhinni, de tényleg így van. Én csak a barátomért őrülök meg, de hát úgy látszik könnyebb nem tisztelni a csajodat.
És most lehet anyázni, hogy olvasgatom, de mikor lebuktattam a 2 hónapja tartó viszonyát, akkor az nem volt tiszteletlenség, ugye?
Na mindegy, igazából itt úgyis csak negatívan tudtok hozzá állni.
"Vannak szép fiúk, de ránézek, és csak azt látom hogy 'ja, itt egy srác, és akkor mivan?'"
Ez óriási képmutatás részedről. Meglátnál a hapsidnál egy fokkal jobb férfit, akivel esetleg még szóba is elegyedsz és teszem fel, letaglóz a lábaidról, mert okos, művelt, szimpatikus, udvarias, pozitív kisugárzású az aurája, te egyértelműen belemennél az új kapcsolatba. :)
"Miért ilyen fontos a külső? Miért nem elégszik meg azzal, amim van?"
Miért fontos a külső? Igazad van. Mi a fenének festitek magatokat? Miért jártok divatos ruhákban? Miért ábrándoztok mellplasztikáról, ajakfeltöltésről, miegymásról? Miért fújtok magatokra minden szart? Miért festitek a körmeiteket? Azért, kedves kérdező, hogy a pasik tetszését elnyerjétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!