Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy értsem szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel legjobb barátok vagyunk. Egyik nap este telefonálunk és semmiből elkezd arról beszélni, hogy ha én és ő összejönnénk mi változna miben lenne rossz stb. Másnap én erre megmondtam a véleményem és elsírta magát és sírva azt mondta, hogy szeretlek.2014. jan. 19. 18:48
1/7 felelős0102 válasza:
na mert szerinted hogy értsd? :D
3/7 anonim válasza:
Azt jelenti,hogy szerelmes beled!! :o Te nem akarsz tole semmit?
4/7 anonim válasza:
azt jelenti, hogy szeret téged "ÚÚÚÚGY"
5/7 anonim válasza:
"Van egy lány akivel legjobb barátok vagyunk."
Itt a hiba. Férfi és nő között nincs "legjobb barátság". Szerelem van, vagy megférés egymás mellett. Legjobb barátság nincsen.
6/7 anonim válasza:
hallod, de rohadtul irigyellek most, jól néz ki? mert gondolom jó fej, ha haverok vagytok...
7/7 anonim válasza:
Szó szerint azt értsd ezalatt,amit mondott.Tehát szerelmes beléd,és most bevallotta őszintén,mert eddig rejtegette az érzéseit,és maximum célozgatott rá.Ezek után neked kell eldöntened,mit kezdesz a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!