Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan nő, akiért már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, akiért már küzdött valaha férfi?

Figyelt kérdés
Csak én vagyok annyira szerencsétlen, hogy a pasik azt várják, hogy én alkalmazkodjam, és széttárják a karjukat, hogy "ilyen vagyok, fogadj el". Nekem kell csiszolódni, alakulni, változni... Pedig úgy szeretném már egyszer azt érezni, hogy valaki ÉRTEM küzd, változik, csiszolódik. Vagy legalább kölcsönösen csiszolódnánk egymáshoz, és nem csak tőlem várnák el, egyoldalúan!
2014. jan. 16. 12:04
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
# 18: Mondok egy példát... 10 éves (!) kapcsolat. Döcögősen működik, sok a konfliktus. Párom, mint véres kardot hozza haza az Egymásra hangolva c. könyvet (szeretetnyelvek): tessék, itt a megoldás! Nem beszélünk egymás szeretetnyelvén. Olvassam el, majd ettől működni fog. Ok, elolvastam, konstatáltam, hogy tényleg, más a szeretetnyelvünk. Beszéljük meg, kinek mire van szüksége a kapcsolatban, mi az, amiből ért... Párom közölte, ja, ő nem így gondolta.... ő úgy gondolja, hogy nekem akkor most értenem kell azt, hogy ő a saját szeretetnyelvén kommunikál velem, és én is kommunikáljak vele az ő szeretetnyelvén. Mondom ok, én hajlandó vagyok az ő szeretetnyelvén kommunikálni, de akkor ő is az enyémen... mert én abból érzem, hogy szeretve vagyok. Ja, hát ő nem így gondolta. Ő úgy gondolta, hogy majd az ő szeretetnyelve megoldja a kapcsolatunk problémáit. (Nem oldotta meg.)
2014. jan. 16. 12:50
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Nálam működött.

Nyilván akkor egyrészt rosszakat fogtál ki, hozzánk illő párt nehéz találni, az biztos.

Másrészt nem értek egyet teljesen azzal a hozzászólóval, aki szerint minél idősebb egy férfi, annál többet tesz a párjáért. Ez sokszor nincs így. Ahogy idősebbek leszünk, a legtöbbünk nem lesz már rugalmasabb (tisztelet a kivételnek), inkább egyre jobban rögzülnek bennünk a tulajdonságaink, az elveink, elvárásaink a jók is, de sajnos a rosszak is.

Sokszor egy 40-es férfi (bocs azoktól, akik kivételt képeznek) azért keres társat, mert rossz egyedül és jó lenne valaki, akihez haza lehet menni, de akivel már nincs "probléma", nem kell hozzá alkalmazkodni.

2014. jan. 16. 12:50
 23/47 anonim ***** válasza:
Igen.Mit szeretnél tudni?
2014. jan. 16. 12:56
 24/47 A kérdező kommentje:

# 22: Igen, én is ezt tapasztalom, hogy ebben a korban már nem nagyon akarnak csiszolódni. Nyilván én sem vagyok már annyira rugalmas, mint 20 évesen, éppen azért keresek olyan partnert, akivel alapvetően nagyon illünk egymáshoz. Hidd el, megválogatom, hogy kikkel randizom, nagyon is!

Arra is ügyelek, hogy olyanokkal keressek kapcsolatot, akik ENGEM keresnek, tehát nem csak valakit... tehát férjek bele az ő értékrendjébe, elvárásaiba. Természetesen kölcsönösen. És persze, ebben a korban már van az embernek munkája, élete, esetleg gyereke, aki a legfontosabb, ezeket mind tolerálom (hiszen nekem is megvan a magam élete). Nem gondolom, hogy olyan hatalmas elvárásaim lennének, tényleg...

Volt olyan kapcsolatom, ahol mindössze annyit kértem, hogy ha már kevés ideje van rám, akkor legalább néha valamiféle spontán kommunikáció legyen köztünk, mondjuk felhív, vagy küld egy sms-t, vagy valami hasonló... ígérte, hogy persze, igyekszik. De semmi. Ha én nem kerestem, akkor ő se... (és közben kérdeztem, hogy akarja ő egyáltalán ezt a kapcsolatot?! vagy hagyjuk? és azt hajtogatta, hogy persze, akarja, igyekszik, törekszik, stb.)

Mondom, nekem az a problémám, hogy bármilyen úton módon ismerkedem, bármennyire igyekszem is "szelektálni", idővel mindig ugyanez jön elő... hogy azt veszem észre, hogy csak én küzdök. :(

2014. jan. 16. 12:58
 25/47 anonim ***** válasza:
Szerintem egyetlen problémád van: rossz időben, rossz helyen rossz embereket engedsz magadhoz közel. Ebből adódik a problémáid kiindulása.Te hiába adod tökéletesen a dolgokat, egy rossz ember vagy egy jellem gyenge ember észre sem veszi ezeket. Kezdeti időszakban egy ismerkedésnél sok minden ki szokott derülni. Az erősségek és a gyengeségek is. Manapság meg már az interneten ezerszer könnyebb dolgod van,jóval hamarabb ki lehet ismerni az embereket(a játékjukkal együtt) mint régen mikor még nem volt net.
2014. jan. 16. 13:01
 26/47 A kérdező kommentje:
# 22: Mindeközben pedig azt tapasztalom, hogy sokkal rugalmasabb, toleránsabb vagyok, mint huszonévesen... tehát szinte "főnyeremény" vagyok olyasvalakinek, akinek már rögzült szokásai vannak. Nem hisztivel igyekszem kezelni, hanem tényleg megbeszéléssel. Mindig. De sajnos azt kell mondanom, hogy korábban hisztikkel és manipulációval többet értem el, mint az egyenes és nyílt kommunikációval....
2014. jan. 16. 13:01
 27/47 A kérdező kommentje:

# 25: Lehetséges, hogy így van, nem vitatom, de tényleg igyekszem maximálisan kiismerni azt, akit közel engedek magamhoz. Aki játszmázással, agresszióval reagál, azokat messzire elkerülöm. Csak olyanokkal állok szóba, akikről azt érzem, hogy meg lehet beszélni nyíltan a problémákat. Ez eddig rendben is van, mert megbeszélni meg tudjuk... de attól még semmi nem változik. És keresem a megoldást.

Egyébként neten is ismerkedem, és tényleg alapos beszélgetéseket folytatok. Fújtam már le randit amiatt, mert érzékeltem, hogy a potenciális randipartner játszmázásba kezd, és nem lehet vele megbeszélni a konfliktusokat... (pedig előzőleg ő is ígért fűt-fát, hogy ő milyen toleráns, meg ő hajlandó küzdeni is egy nőért... de már az első randi előtt, az első minimális konfliktusnál játszmázni kezdett...) Szóval tényleg nagyon igyekszem figyelni, szelektálni! De mind a személyes, mind a netes ismerkedéseim vége pontosan ugyanaz lesz. És nem tudom, hogy mit csinálok rosszul. Mert vagy nem lesz kapcsolat emiatt, vagy lesz, de x idő után ugyanide lyukadunk ki.

2014. jan. 16. 13:05
 28/47 anonim ***** válasza:
74%

Mindeközben pedig azt tapasztalom, hogy sokkal rugalmasabb, toleránsabb vagyok, mint huszonévesen...

Toleráns azzal legyél aki megszeretett téged az összes hibáddal együtt, amire még rá is teszel egy lapáttal "némi" játékkal.

Ha mindezek után kellesz a pasinak, akkor mutasd meg ezt az oldaladat, addig ne.Mert ha gy teszel az a pasi el nem fog ereszteni.

Ha viszont csak a szép, csak a jó oldaladat mutatod, a hibáidat rejted, és tussolod, állandóan úgy fogsz járni, hogy vagy lecserélnek, vagy simán elhagynak mismás dolgokra hivatkozva. Hiszen nekik a jó kell belőled, de a hibáid már terhesek számukra.

Pont forditva működj mint az átlag, és akkor sosem lesz problémád egy pasikeresésben. Te fogsz választani.

2014. jan. 16. 13:06
 29/47 anonim ***** válasza:
Ha pedig az adott pasi mindenben megbukott elötted, akkor játszd a hülyét és te is csinálj hülyét belőle, hogy a pökhendi kivagyiságát az ürességével együtt kicsit megtáncoltasd:D Szemét vagyok? lehet, de aki gerinctelen az megérdemli.
2014. jan. 16. 13:10
 30/47 A kérdező kommentje:
# 28: Nem hiszem, hogy rejtegetném a hibáimat. És értem, amit írsz, csak valamiért én rossz taktikus vagyok, vagy nem tudom... Mert igyekszem önmagam adni, és elérni, hogy "kelljek", és kellek is, meg azt hajtogatják, hogy ilyen meg olyan különleges vagyok, de valamit itt szúrok el... Mert aztán amikor már TENNI is kellene értem, akkor az a része már nem működik. Csak elméletben... Lassan alakul ki bennem kötődés, nem az van, hogy azonnal rácuppanok valakire. Nagyon nem. De még ha valakit tényleg alaposan megismerek is... akkor is ez van. Biztos, hogy rosszul "taktikázom", mert nálam még soha nem fordult elő, hogy valaki küzdött volna értem...
2014. jan. 16. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!