Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, akiért már küzdött valaha férfi?
Nálam működött.
Nyilván akkor egyrészt rosszakat fogtál ki, hozzánk illő párt nehéz találni, az biztos.
Másrészt nem értek egyet teljesen azzal a hozzászólóval, aki szerint minél idősebb egy férfi, annál többet tesz a párjáért. Ez sokszor nincs így. Ahogy idősebbek leszünk, a legtöbbünk nem lesz már rugalmasabb (tisztelet a kivételnek), inkább egyre jobban rögzülnek bennünk a tulajdonságaink, az elveink, elvárásaink a jók is, de sajnos a rosszak is.
Sokszor egy 40-es férfi (bocs azoktól, akik kivételt képeznek) azért keres társat, mert rossz egyedül és jó lenne valaki, akihez haza lehet menni, de akivel már nincs "probléma", nem kell hozzá alkalmazkodni.
# 22: Igen, én is ezt tapasztalom, hogy ebben a korban már nem nagyon akarnak csiszolódni. Nyilván én sem vagyok már annyira rugalmas, mint 20 évesen, éppen azért keresek olyan partnert, akivel alapvetően nagyon illünk egymáshoz. Hidd el, megválogatom, hogy kikkel randizom, nagyon is!
Arra is ügyelek, hogy olyanokkal keressek kapcsolatot, akik ENGEM keresnek, tehát nem csak valakit... tehát férjek bele az ő értékrendjébe, elvárásaiba. Természetesen kölcsönösen. És persze, ebben a korban már van az embernek munkája, élete, esetleg gyereke, aki a legfontosabb, ezeket mind tolerálom (hiszen nekem is megvan a magam élete). Nem gondolom, hogy olyan hatalmas elvárásaim lennének, tényleg...
Volt olyan kapcsolatom, ahol mindössze annyit kértem, hogy ha már kevés ideje van rám, akkor legalább néha valamiféle spontán kommunikáció legyen köztünk, mondjuk felhív, vagy küld egy sms-t, vagy valami hasonló... ígérte, hogy persze, igyekszik. De semmi. Ha én nem kerestem, akkor ő se... (és közben kérdeztem, hogy akarja ő egyáltalán ezt a kapcsolatot?! vagy hagyjuk? és azt hajtogatta, hogy persze, akarja, igyekszik, törekszik, stb.)
Mondom, nekem az a problémám, hogy bármilyen úton módon ismerkedem, bármennyire igyekszem is "szelektálni", idővel mindig ugyanez jön elő... hogy azt veszem észre, hogy csak én küzdök. :(
# 25: Lehetséges, hogy így van, nem vitatom, de tényleg igyekszem maximálisan kiismerni azt, akit közel engedek magamhoz. Aki játszmázással, agresszióval reagál, azokat messzire elkerülöm. Csak olyanokkal állok szóba, akikről azt érzem, hogy meg lehet beszélni nyíltan a problémákat. Ez eddig rendben is van, mert megbeszélni meg tudjuk... de attól még semmi nem változik. És keresem a megoldást.
Egyébként neten is ismerkedem, és tényleg alapos beszélgetéseket folytatok. Fújtam már le randit amiatt, mert érzékeltem, hogy a potenciális randipartner játszmázásba kezd, és nem lehet vele megbeszélni a konfliktusokat... (pedig előzőleg ő is ígért fűt-fát, hogy ő milyen toleráns, meg ő hajlandó küzdeni is egy nőért... de már az első randi előtt, az első minimális konfliktusnál játszmázni kezdett...) Szóval tényleg nagyon igyekszem figyelni, szelektálni! De mind a személyes, mind a netes ismerkedéseim vége pontosan ugyanaz lesz. És nem tudom, hogy mit csinálok rosszul. Mert vagy nem lesz kapcsolat emiatt, vagy lesz, de x idő után ugyanide lyukadunk ki.
Mindeközben pedig azt tapasztalom, hogy sokkal rugalmasabb, toleránsabb vagyok, mint huszonévesen...
Toleráns azzal legyél aki megszeretett téged az összes hibáddal együtt, amire még rá is teszel egy lapáttal "némi" játékkal.
Ha mindezek után kellesz a pasinak, akkor mutasd meg ezt az oldaladat, addig ne.Mert ha gy teszel az a pasi el nem fog ereszteni.
Ha viszont csak a szép, csak a jó oldaladat mutatod, a hibáidat rejted, és tussolod, állandóan úgy fogsz járni, hogy vagy lecserélnek, vagy simán elhagynak mismás dolgokra hivatkozva. Hiszen nekik a jó kell belőled, de a hibáid már terhesek számukra.
Pont forditva működj mint az átlag, és akkor sosem lesz problémád egy pasikeresésben. Te fogsz választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!