Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármunk közül engem választott, de nem tudom, hogy mit tegyek?! Nem tudok bízni benne maximálisan!
A barátomnak (állítólag) volt 3 barátnője egyszerre, az egyik én vagyok. Dobta a másik kettőt, hogy velem lehessen, mert elég komolynak tűnik a kapcsolatunk, de nemtudok bízni benne, hogy nem fog összejönni egy másik csajjal. Szeretem őt, és úgy érzem, hogy ő is engem, de nem tudom, hogy mi lenne a legjobb. Találkoztunk aznap, mikor hallottam ezt róla, akkor kicsit visszataszítóan viselkedtem vele egy kis ideig, fel is tűnt neki, hogy nem minden oké, de csak azt mondtam, hogy azért vagyok olyan, amilyen mert elfáradtam a melóban.
Légyszi írjatok véleményt!! Köszi
Naná, hogy ne bízz meg benne maximálisan. Sőt semennyire. Szinte biztos, hogy lesz majd melletted is barátnője. Én sajnos nem hiszek abban, hogy kutyából szalonna lesz. Az teljesen más dolog, hogy egyszer botlik és félrekúr, de hogy nyugodt lelkiismerettel három nőt is tart párhuzamosan, huzamosabb ideig , hát az már picinykét pofátlan. Hagyd a fenébe, fogd a cumód és futás.
Amúgy biztos vagy benne, hogy a másik két nő nincs már képben? Ha igen, honnan tudod?
Igaza van az előttem szólónak, honnan tudod,h az a másik 2 csajszy nincs a képben??? Mert ő mondta?!azt is mondta neked h Te vagy neki egyedül,azt most meg.....!Figyelj,sztem keress egy olyna pasit, aki megbecsül Téged és őszintén szeret meg minden, ne olyat aki 3 vasat tart a tűzbe egyszerre....,elég szánalmas egy gyerek,hagyd ott, és keress másikat, hidd el megfog legközelebb is csalni, nincs értelme egy ilyen fiúval összeállni.
Am honnan tudtad meg h nem Te vagy az egyetlen?hanem h 3man??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!