Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éltétek túl, amikor életetek nagy szerelme elhagyott benneteket, más utat választott?
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 20:29
1/19 anonim válasza:
Alaposan kisírtam magam,aztán több napos barátnős programok voltak...és egyre kevesebbet gondoltam rá...
2/19 anonim válasza:
Alkohol+tramadol kombó kb fél évig.
3/19 anonim válasza:
Már tudom, hogy nem volt életem nagy szerelme, hiszen elhagyott.
Ö a könnyebb utat válsztotta, Nekem meg azóta kissebbségi komplexusom van, amiért 20 évesen nem kellettem, mert nem volt házam, kocsim és pénzem.
3-4 hónapig minden este berúgtam és meg akartam dugni mindent ami mozod, de beláttam, hogy ez nem célravezetö.
22/F
4/19 anonim válasza:
Ha elhagyott, akkor nem lehetett életed nagy szerelme, te butuuus:D
5/19 anonim válasza:
Engem konkrétan nem hagyott el. A szüleim tiltották ezt a szerelmet..... mert a fiú szegény családból származik, de nekem a mai napig fontosabb az életemnél. Nagyon sok mindent köszönhetek neki, és mindaddig együtt voltunk, amíg ,,valaki'' (tuti a szüleim keze van benne) megverettette, úgy, hogy az intenzíven kötött ki. És biztos a szüleim vannak a dologban, mert egyedül ők ellenezték, és a fickók is elmondták, h most mért fog meghalni....... De nem lett belőle rendőrségi ügy, se semmi. Mert nem akart nekem se ezzel rosszat és talán így jobban megúszta.... Azóta titokban találkozunk.....
6/19 Rendesfiú/19 válasza:
:O az szép:O
azt hittem ilyen csak filmekben van:S
gondolom a jövőben vele szeretnél majd lenni:)
7/19 anonim válasza:
Hát..én magamba fojtottam szvl.. hát nem nagyon voltam boldog.. de ezt nem tudattam senkivel mintha misem történt volna..
8/19 anonim válasza:
Sehogy. Szerintem belehaltam. Legalábbis lélekben, az akkori énem meghalt és nem könnyen, elég csúnyán szenvedett. De aztán az új élet új szerelmet hozott, szebbet, igazabbat, boldogabbat. :)
9/19 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen, hogy "hogy"... egyszerűen elfelejted majd. Még lesz sok pasid/csajod aki vagy elhagy, vagy te hagyod el: ez az élet rendje, hozzá kell szokni.
10/19 Rendesfiú/19 válasza:
Még a barátaid se tudnak róla? senki? Hány éve volt ez?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!