Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha a párom soha nem vesz nekem semmit?
Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem vagyok anyagias. 3 éve vagyunk együtt, és soha (tényleg soha) nem kapok tőle semmit, ha célozgatok rá, akkor sem. nem várnék el semmi drágát, egy virág, amit szed, vagy egy csoki ugyanolyan boldoggá tenne, de kb. hülyének néz, ha felhozom ezt. én gyakran veszek neki sört, csokit, apróságokat, sőt a 3 év alatt 99%-ban én hívtam meg mindenhová. moziba, étterembe csak akkor hajlandó menni, ha fizetem. nem nézzetek hülyének,nem vagyok valami férfibabusgató pszichopata, csak azért kérdezem, mert nem tudom, a mai világban ez még elvárható lenne-e a fiúktól, vagy csak én fogtam ki "rosszat". attól tartok, hogy mind hasonló az én korosztályomban. 21L2014. jan. 13. 06:25
31/36 anonim válasza:
Ez azon nyafog, hogy nem vesznek neki csokit, nem a szex hiány, meg a gépes dolgok miatt. áááá
Azonnal lépj le. De persze te is totál el vagy kényelmesedve, de a rinyálás azért megy... Ilyenkor szakítani kell ám. Nagy ész.
32/36 A kérdező kommentje:
f4szert bunkozol, bocs h mertem kerdezni.. amugy is "ő", nem "ez", te paraszt :) direkt nem a tobbi dologra kerdeztem ra, nem arra voltam kivancsi, csak hogy mint jelenseg, ez normalis-e... ne gondold, hogy vak vagyok. ezektol fuggetlenul erzem, hogy szeret, én is ot, nem a te valaszod miatt fogunk szakitani...
2014. jan. 13. 20:57
33/36 A kérdező kommentje:
a gepes dolgot azzal magyarazta, hogy emailben veletlenul kuldtek neki. Ha nem hiszem el, én vagyok a fasz.
2014. jan. 13. 21:02
34/36 Költőnő? válasza:
kérdező, ez az ő oldaláról nem lehet szerelem, mert aki szeret: tisztel.
Ennek én itt nyomát nem látom.
35/36 A kérdező kommentje:
szerelem talán nem, hiszen az elmúlik, de mint mondtam, barátok voltunk, vagyunk, nehéz lenne nekem nélküle :/ persze, túl lehet élni a szakításokat, volt már részem benne, de sosem kellemes.
2014. jan. 14. 00:46
36/36 Költőnő? válasza:
Hát ne haragudj, de én bármely igazi barátomtól többet kapok.
Pedig túl lehet élni, én is túlélem már négy hónapja.
A mi kapcsolatunk más miatt ért véget, nem ilyesmi volt a gond, de a legjobb barátom volt nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!