Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az, ha a párom soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha a párom soha nem vesz nekem semmit?

Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem vagyok anyagias. 3 éve vagyunk együtt, és soha (tényleg soha) nem kapok tőle semmit, ha célozgatok rá, akkor sem. nem várnék el semmi drágát, egy virág, amit szed, vagy egy csoki ugyanolyan boldoggá tenne, de kb. hülyének néz, ha felhozom ezt. én gyakran veszek neki sört, csokit, apróságokat, sőt a 3 év alatt 99%-ban én hívtam meg mindenhová. moziba, étterembe csak akkor hajlandó menni, ha fizetem. nem nézzetek hülyének,nem vagyok valami férfibabusgató pszichopata, csak azért kérdezem, mert nem tudom, a mai világban ez még elvárható lenne-e a fiúktól, vagy csak én fogtam ki "rosszat". attól tartok, hogy mind hasonló az én korosztályomban. 21L

2014. jan. 13. 06:25
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
*ne nézzetek hülyének - akart lenni :)
2014. jan. 13. 06:26
 2/36 anonim ***** válasza:
hát nemnagyon szerethet az illető téged
2014. jan. 13. 06:28
 3/36 Költőnő? ***** válasza:

hátpedig...

ő így kitartott cziczafijjjúúú...

2014. jan. 13. 06:32
 4/36 A kérdező kommentje:
elég régóta fontolgatom, hogy véget vetek neki, pedig ha csak ezek lennének a legnagyobb bajok.. :/
2014. jan. 13. 06:35
 5/36 anonim ***** válasza:
a srác tart egy cselédet
2014. jan. 13. 07:00
 6/36 Költőnő? ***** válasza:

számomra ez épp elég lenne.

nem tudom, mennyire van eleresztve vagy nincs anyagilag, de azért 3 év elég hosszú idő

2014. jan. 13. 07:01
 7/36 anonim ***** válasza:

Nem egyaltalan nem mindenki ilyen! Rosszat fogtál ki. Nekem is volt smucig pasim aki magára is sajnálta a pénzt nemhogy beülni valahova de azért alkalmakkor még ő is adott ajándékot.

Eddig minden exem elhalmozott. Aki szereti a barátnőjét az nem sajnálja rá az időt energiát mert fontos neki. Szándékosan nem pénzt mondtam mert attól hogy nincs pénze még meg tudna lépni téged. Itt inkább a motivációval lehet gond, nem is akar...:(

2014. jan. 13. 07:16
 8/36 A kérdező kommentje:
igen, ezért is kérdeztem a véleményeteket, mert kívülállóként talán reálisabban ráláttok. van pénze, nem szegények, de magára sem szívesen költ, csak cigit vesz belőle.
2014. jan. 13. 07:20
 9/36 anonim ***** válasza:
Szóval, nem ezek a legnagyobb bajok..... hajaj, figyelj, egyes emberek annyira de annyira nem képesek szakítani, még akkor sem, amikor teljesen evidens lenne... Na gondolkozz el....
2014. jan. 13. 07:23
 10/36 anonim ***** válasza:

Elveszi amit kap és élvezi de nem ad cserébe semmit. Ez hneki így baromi kényelmes hogy téged totálisan kihasznál. Nem tudom hogy bírtad eddig mellette. Más módon bizonyítja a szerelmét?? Érzed, hogy szeret?

Mert nekem ebből úgy tűnik nem igazán. De lehet más oka is. Hülye lenne eldobni magától ekkora kényelmet. Én befagyasztanam hogy én fizetek helyette megmondanám ha enni akar vegye ki a részét a költségekből. Nyugodtan kérdezd meg hogy miért nem vesz ajándékot ne hagyd magad lerázni! Sokat elárul majd a válasza, a témához való hozzáállása. Kilátásba helyezném a szakítást hátha változtat valamin. Kimutatja ha érez valamit. Ha utána sem becsül akkor valóban nem jelentettél neki sokat csak úgy elvolt melletted.

2014. jan. 13. 07:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!