Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha a párom soha nem vesz nekem semmit?
hátpedig...
ő így kitartott cziczafijjjúúú...
számomra ez épp elég lenne.
nem tudom, mennyire van eleresztve vagy nincs anyagilag, de azért 3 év elég hosszú idő
Nem egyaltalan nem mindenki ilyen! Rosszat fogtál ki. Nekem is volt smucig pasim aki magára is sajnálta a pénzt nemhogy beülni valahova de azért alkalmakkor még ő is adott ajándékot.
Eddig minden exem elhalmozott. Aki szereti a barátnőjét az nem sajnálja rá az időt energiát mert fontos neki. Szándékosan nem pénzt mondtam mert attól hogy nincs pénze még meg tudna lépni téged. Itt inkább a motivációval lehet gond, nem is akar...:(
Elveszi amit kap és élvezi de nem ad cserébe semmit. Ez hneki így baromi kényelmes hogy téged totálisan kihasznál. Nem tudom hogy bírtad eddig mellette. Más módon bizonyítja a szerelmét?? Érzed, hogy szeret?
Mert nekem ebből úgy tűnik nem igazán. De lehet más oka is. Hülye lenne eldobni magától ekkora kényelmet. Én befagyasztanam hogy én fizetek helyette megmondanám ha enni akar vegye ki a részét a költségekből. Nyugodtan kérdezd meg hogy miért nem vesz ajándékot ne hagyd magad lerázni! Sokat elárul majd a válasza, a témához való hozzáállása. Kilátásba helyezném a szakítást hátha változtat valamin. Kimutatja ha érez valamit. Ha utána sem becsül akkor valóban nem jelentettél neki sokat csak úgy elvolt melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!