Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha a párom soha nem vesz nekem semmit?
Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem vagyok anyagias. 3 éve vagyunk együtt, és soha (tényleg soha) nem kapok tőle semmit, ha célozgatok rá, akkor sem. nem várnék el semmi drágát, egy virág, amit szed, vagy egy csoki ugyanolyan boldoggá tenne, de kb. hülyének néz, ha felhozom ezt. én gyakran veszek neki sört, csokit, apróságokat, sőt a 3 év alatt 99%-ban én hívtam meg mindenhová. moziba, étterembe csak akkor hajlandó menni, ha fizetem. nem nézzetek hülyének,nem vagyok valami férfibabusgató pszichopata, csak azért kérdezem, mert nem tudom, a mai világban ez még elvárható lenne-e a fiúktól, vagy csak én fogtam ki "rosszat". attól tartok, hogy mind hasonló az én korosztályomban. 21L
mondtam már neki, hogy szakítok vele, de nem vesz komolyan, ugyanúgy idejárkál. én hülye meg annyira lusta vagyok új kapcsolat után nézni, új fiúkkal ismerkedni.. :/ ez az én hibám, tisztában vagyok vele, elkényelmesedtem. de nem értem, ha nem szeret, miért nem hagyjuk már egymást. megcsalni soha nem csalna, ebben biztos vagyok, ezer éve ismerem, régóta barátok voltunk, én a helyében nem akarnám folytatni. talán a saját helyemben sem, kicsit kinyitottátok a szemem.
2014. jan. 13. 07:39
12/36 anonim válasza:
Miért akarna szakítani? Neki ez így tök kényelmes hogy te odafigyelsz rá, szexelsz vele.
2014. jan. 13. 07:48
13/36 anonim válasza:
Igaz ez nem a témával kapcsolatos, de én az első komoly barátnőmre, akivel 5 évig voltam együtt, minimum heti 15-20 ezer forintot költöttem..
És nem voltam neki elég jó, folyamatosan azt hallgattam hogy sajnálom tőle a pénzt..meg mekkora köcsög vagyok hogy nem veszem meg neki azt, ami épp abban a pillanatban megtetszik a plázában..
Legyen az egy 20ezer forintos "party ruha", amiből egy halommal vettem neki, de annyi volt hogy nem is hordta mindet, csak hogy legyen neki olyan is.
Aztán ez miatt szakított velem, mert én sajnáltam tőle pénzt xdd, pedig eltartottam a seggét 18 éves korától..
Jó mind1, bocs az offért.
Amúgy meg az a fiú nem érdemel meg téged, tiszta szégyen amit veled művel..
2014. jan. 13. 07:48
14/36 A kérdező kommentje:
15-20 ezer forint hetente, jézusom, az nagyon sok :o engem egy sport szelettel le lehet venni a lábamról :D
2014. jan. 13. 07:51
15/36 anonim válasza:
Az is lehet, hogy nem tanulta meg, hogyan kell apró ajándékokkal kedveskedni a szeretteinknek. Lehet, hogy Ő a szüleinél nem találkozott ilyesmivel, tehát nem volt minta, amiből tanulhatott volna.
2014. jan. 13. 07:52
16/36 anonim válasza:
én rajzolgatok, csinálok apró ajándékokat, stb. Jó nagy tahó a barátod. Pl karácsonyra egy szív alakú fára beütni szögeket azokat összekötni cérnával(pirossal), és kihozni belőlük a neve kezdőbetűjét, stb. Ilyeneket szoktam általában :)
2014. jan. 13. 07:53
17/36 A kérdező kommentje:
saját készítésűt elvárni eszembe se jutna, azt vallja, nem ért ezekhez. családi ügyeibe nem szívesen piszkálok bele, de a szülei külön alszanak, elvileg nagyon szeretik egymást, de nekem picit veszekedősnek tűnnek. persze, veszekedni kell.
2014. jan. 13. 07:56
18/36 anonim válasza:
Ehhez nemkell érteni egy 8éves megtudja csinálni a nagyrészüket akármennyire ügyetlen.
2014. jan. 13. 07:57
19/36 anonim válasza:
Plusz még minden hétvégén mentünk valahova, és ott sem a spórolásról szólt a dolog..
Ezt most csak azért írtam amúgy le, mert látod vannak ellen példák is, hogy hiába kap meg egy nő "mindent" az sem elég neki..és a végén pedig azzal az indokkal szakít, hogy tőlem nem kap meg semmit :DDD
Na de tényleg nem ez volt a kérdés, csak ilyenkor eszembe jutnak dolgok, hogy megnéztem volna az exem fejét, ha a te fiúddal kéne együtt lennie xdddd
2014. jan. 13. 07:58
20/36 A kérdező kommentje:
persze, a lányok is tudnak nagyon szemét módon kiszipolyozni egy férfit anyagilag, aki mindent megtenne értük. olyan bonyolult ez, pedig a világ legegyszerűbb dolgának kéne lennie. szeretsz, szeretnek, ennyi. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!