Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha a párom soha nem vesz nekem semmit?
Mind tudjuk hogy miről van szó.."ingyen" pina ennyi az egész..
Bocs a nyers fogalmazásért, de remélem érthető.
15-ös
Na nehogy már a szülők legyenek a hibásak, hogy a felnőtt gyerekük nem tud ajándékozni! Mindenki magáért felelős, ha nem tudja hát tanulja meg. Én se láttam otthon senkitől mégis szeretek ajándékozni és bár nincs kézügyességem akkor is nekiülök és megcsinálom. A szándék a lényeg. Nem az a megoldás, hogy akkor lemondunk a dolgokról. Óvodába se járt? Mert ezt ott is el lehet ám lesni, és még rengeteg mindenhol. Hogy mást ne mondjak még a tv-ből is. Persze nem mindenki fogékony típus, van akire csak a kosz ragad. De ember szexelni sem látja a szüleit(jobb esetbe), mégis megtanulja hogyan kell. Van akit még fel se világositanak, arra is maga jön rá. Az ösztön, de az adni vágyás is az. (legalábbis kellene legyen) Annak főleg akit szeretünk. Azért van két kezünk meg agyunk (már akinek van), hogy tanuljunk, fejlődjünk és alkalmazzuk a tudásunk. Egy bizonyos kor felett már nem lehet a szülőket hibáztatni. Nem tanitottak meg otthon főzni. Egész életembe nem fogok tudni???
Kérdezp, létezik olyan, hogy valaki nem ajándékozós fajta.. a párom is ilyen, ezzel alapvetően nincsen baj. Ettől még soha eszébe nem jutna olyat mondani, hogy majd akkor megyünk étterembe ha én fizetek.
Mi félig meddig közös kasszán vagyunk, tehát van hogy a mozit én fizetem, legközelebb meg ő, akinél éppen több van, de a lényeg, hogy ő is tesz a kapcsolatért.
Egy kapcsolatért nem csak érzelmileg kell hozzátenni, hanem anyagilag is. Ezt mindenkinek be kell látnia. Persze mindeni annyit tesz hozzá, amennyit tud, de a kedves párod biztosan többet tudna a nullánál.
Tehát ez nem normális! Állítom, hogy nem szeret téged.
Az ajándékozás, meglepik hiánya nem gond, de ha elvárja, hogy mindent te fizess, akkor az igen.
A helyedben kirúgnám. Ha jó a szex vele, hiányozna, akkor kezdj ismerkedni és ha jön jobb, hát akkor dobd ki..
Most komolyan, miről beszélünk?
Totál nemnormális vagy! Beszélsz itt arról, hogy csak lusta vagy más pasit keresni, aztán meg hogy dehát ő miért van veled.... Talán ő is ezért?? HA NEM TETSZENEK A DOLGOK, SZAKÍTS! nagy ész kell hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!