Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk lányok! Tényleg megcsaljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok! Tényleg megcsalják a felek egymást előbb utóbb egy hosszútávú kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mindehol ezt olvasni, komolyan, még nem csalt meg pasi, de már nemhogy bennük, magamban sem bízok lassan. Rossz így.

Mondjatok nekem kérlek jó tapasztalatoakt, hosszútávú kapcsolat amikor még sosem csalt meg a férjetek/pasitok, és ti sem őt =)

2009. nov. 30. 19:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én sosem csaltam meg senkit, bár túl hosszú kapcsolataim sem voltak, a leghosszabb 4 év. Ami most volt az 2 éves volt, itt ő csalt meg. Otthagytam. De ahogy olvasom a legtöbb kapcsolatba megtörténik a megcsalás, és mégis együtt vannak mert a szeretet megvan? Most akkor én vagyok a rossz hogy kivágtam a barátnőm mert megcsalt? Viszont úgy éreztem/talán érzem is hogy ő volt az akivel lenni akarok, és aki mellett leakartam élni az életem, és rohadtul hiányzik. Inkább élnék most bizonytalanságban? Mert tuti nem bíznék benne. Az meg nemjó. Akkor most mi?
2009. nov. 30. 21:26
 12/12 anonim ***** válasza:
21:26-os az egyetlen jó dolog volt,amit tehettél!!!!!
2009. dec. 1. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!