Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 körüli/feletti pasik - Ti benne lennétek egy hosszútávú - nem csak szexen alapuló - kapcsolatban egy 20-as éveiben járó lánnyal?
Miért vagy miért nem? :)
Jobban örülnék, ha hosszabban kifejtett válaszokat írnátok. Ha rövidebbek a vélemények, azokat is köszönöm szépen :)
És igen, megint "egóskodok", és önmagam miatt kérdezek, mert sajna a saját korosztályom nem jön be, talán emiatt vagyok, még mindig szűz, a egy helyes külső ellenére. Ez van. Légyszi ne vágjátok a fejemhez, hogy "békülj ki apáddal" meg "fújj de gáz" vagy durvább dolgok, mert nem tudom megváltoztatni ezt a lelki helyzetemet és kaptam már elég "pofont" az élettől emiatt. Pedig állítólag csak érettebb vagyok a koromnál...
Viszont pár (4-5) év múlva (tehát nem most 20 évesen) szeretnék egy normális párkapcsolatot kialakítani egy kb. 40 vagy attól idősebb férfival. Tartósat :)
Kíváncsi vagyok a véleményeitekre :) Köszönöm, ha válaszolsz!
20/L
Helló, az öcsémnek kb 30 évesen volt egy 19 éves csaja. Nagyon szerették egymást, mégis szétmentek, mert a lánynak annyi energiája volt bulizásra, hogy az öcsém már nem bírta. Neki rendesen dolgozni kellett, a lány meg suliba járt... Szóval veszélyes lehet. De azt mondta, hogy a szex nagyon jó volt.
Szóval ha egy főleg szexre alapuló kapcsolatot keresnél, írj privit :))))
Én 40 éves vagyok,házas vagyok.
Nem tudnék elképzelni egy tőlem 20 évvel fiatalabb hölggyel kapcsolatot,mert teljesen más lenne a gondolkodásmódunk.
Szerintem a túl nagy korkülönbség tönkretenne egy ilyen kapcsolatot,már 10 év is sok szerintem.
Egy kapcsolat meg nem csak a szexről szól,főleg már negyven évesen.Persze az működhetne jól de az nem minden.
"Én benne lennék, de az asszony biztosan lebeszélne róla. :(" - Hihi, ezen jót mosolyogtam. :DDD
HA NEM LENNÉL NŐS AKKOR BENNE LENNÉL-E? - igen, ezt oda kellett volna írnom a kérdésemhez, de késő bánat :D
--------
Na de komolyan :D Köszi Mindenkinek a válaszokat! Kíváncsi vagyok A Többiek véleményére is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!