Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok! Tényleg megcsalják a felek egymást előbb utóbb egy hosszútávú kapcsolatban?
Mindehol ezt olvasni, komolyan, még nem csalt meg pasi, de már nemhogy bennük, magamban sem bízok lassan. Rossz így.
Mondjatok nekem kérlek jó tapasztalatoakt, hosszútávú kapcsolat amikor még sosem csalt meg a férjetek/pasitok, és ti sem őt =)
Azért, mert valaki azt állítja, hogy nem csalt meg Én meg elhiszem, az nem jelenti azt, hogy valóban nem csalt meg...
Ezért nincs ember aki neked megfelelő választ tud adni a kérdésedre...
Most jönnek majd a maximálisan megbízom a páromban dumák...
Engem meg lepontoznak, de nem érdekes, már megszoktam...
Hiába van igazam...
Másfél évig 100%-osan biztos voltam magamban, hogy sosem tennék ilyet a barátommal, hiszem imádom őt, ő a mindenem. Abban is biztos voltam, hogy nem kell más, külsőleg-belsőleg teljesen megfelel. Amíg el nem mentem egy buliba, ahol megismertem valakit és egyszerűen annyira megtaláltuk a közös hangot, hogy hajnali 6-ig csak beszélgettünk...
Teljesen megbolondultam, a mai napig sem érem mi történt velem... De fellángolt valami közöttünk, elcsattant pár csók. De inkább érzelmileg volt igazi megcsalás...
Úgy volt szakítok a barátommal, viszont ő küzdött a kapcsolatunkért és "újra" beleszerettem.
Azóta iszonyat bűntudatom van, hogy bírtam másra úgy tekinteni, ahogy nem szabadott volna...
De legalább megtudtam mennyire fontos ez a kapcsolat nekem, így még erősebb lett!!
Már sosem kell más, tudom, hogy ő a legkülönlegesebb számomra...
Szóval hosszabb kapcsolatban előfordulhat megcsalás, csak nem mindegy mekkora! Na és vagy megromlik a kapcsolat utána, vagy erősebb lesz, mint valaha!
Az olyan kapcsolatok mennek így, megcsalás miatt tönkre, ahol legalább az egyik fél nem hajlandó kiönteni a szívét a másiknak, ezért aztán elkezd simlizni, ködöl a másiknak, végül (ha van annyira jó színész), szemrebbenés nélkül belehazudik a társa képébe. Ezeket a szüleim példáján érzékeltem.
Nekem másfél éve van egy piszok őszinte kapcsolatom:) Néha talán túlontúl is kielemzünk dolgokat, de egyrészt így ismerjük meg egymást teljesen, másrészt imádok beszélgetni a Barátommal. Csak annyit tudok mondani, hogy sosem hazudnék Neki. Azzal, hogy ő a későbbiekben merre lép, mit tesz, vagy mit nem, nem tudok mit kezdeni, mert csak Rajta áll, viszont mint mondani szokás, a remény hal meg utoljára:)
21/L
mi 4 éve vagyunk együtt, és nemcsaltuk meg egymást.
ez emberfüggő, és nem kapcsolat időtartam függő.
én úgygondolom h a megcsalás az engem is minősít, ugyanis ezegy nagyon alja dolog. és én nemfogom ezzel lealacsonyítani magamat. ha problémám van, akkor megbeszélem a párommal. ha nem megoldható, akkor szakítok. ennyi. és van bennem annyi tartás, h ellenálljak, akármilyen esetben is. párom hasonlóképpen gondolkodik erről. neki már sok kapcsolata volt, de sosem csalt meg senkit sem. eccerűen szakított, hamár rossz volt.
de ittvan a szüleim is, 29 éve házasok, és sosem csalták meg egymást. sőt, anyám szüzen ment férjhez. apám nemvolt szűz, de várt rá. ja és még vmi. távkapcsolatban éltek 2 évig. másik országban. kb félévente tudtak találkozni pár napra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!