Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondol minket mindenki a bátyámmal egy párnak?
Figyelt kérdés
Én 18 éves vagyok és gimis a bátyám pedig 20 éves fősulis . Mindketten otthon lakunk és nagyon sokat lógunk együtt már régóta. Sokszor szoktunk kettesbe moziba járni, szórakozni stb. Van hogy megfogjuk egymás kezét is, de nincsen köztünk semmi természetellenes dolog. Csak a tesómat szeretem a legjobban. Rá mindenben számíthatok, de a környezetünk ezt furcsálva nézi. Vagy ezt nem kéne csinálnunk?2014. jan. 9. 18:51
2/14 anonim válasza:
Mert elég furcsa ha megfogjátok egymást kezét. Semmi természetellenes nincs benne, csak Magyarországon ilyet nem a testvérek hanem a párok szoktak csinálni. Ezért néznek egy párnak, szerintem egyértelmű.
3/14 anonim válasza:
a baj ott kezdődik h 1más kezét fogjátok amúgy nem lenne fura
4/14 anonim válasza:
Egymás kezét fogni? Kisebb szexuális feszültség van köztetek. :D Nem kéne nektek b aszni egy nagyot? :)
7/14 anonim válasza:
Ne haragudjál meg de ennyi idősen neked is és a bátyádnak meg pláne lehetne annyi esze hogy nem fogjátok meg egy más kezét nem vagytok már gyerekek ilyen idős korban már nem illik testvéreknek egymás kezét fogni.
8/14 ASOT válasza:
Egymás kezét fogjátok sülve főve együtt vagytok mosolyogtok hülyéskedtek. A testvérek nem fogják úgy meg egymás kezét max Szibériában.
Nem csoda h mindenki azt hiszi h egy pár vagytok.
9/14 anonim válasza:
Ezek szerint leszbikus vagyok,mert előfordul,hogy átkarolva sétálok a húgommal... -.- Pedig csak szeretem a tesómat. :) Ajánlom nektek is. :)
10/14 anonim válasza:
Remélem nem komoly a kérdés... "Miért gondol minket mindenki a bàtyámmal egy párnak?" "Van hogy megfogjuk egymás kezét is" mert leírtad a kérdésre a választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!