Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindenki ellenünk van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki ellenünk van?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok,11 hónapja van egy kapcsolatom,a fiú nem volt normális,öngyilkosságot kísérelt meg,1 hónapot volt a kórházba,sajnos semmire nem emlékszik csak rám,meg persze nevekre,és a családjára 10 perc múlva mindent elfelejt,amit beszéltünk.örülök,hogy egy talit össze tudtunk hozni,de az anyukája,már írta is a fenyegető SMS-eket,egész 1 hónapba sírtam,hogy nem volt velem,de ma egy mennyország volt őt újra látni,Boldog vagyok vele,és Szerelmes vagyok belé,mikor jön vissza az emlékezete? és miért vannak ellenünk,a barátom is írogat nekem szép SMS-eket,Boldogok vagyunk együtt! és ezt nem akarják,Anyukája mindig megfenyeget,meg már a családommal jön.azért ez nem szép dolog.én mindig kedveskedtem neki,ajándékokkal,meg tök szépeket írtam,és persze a barátomról is,hogy így meg úgy szeretem és h milyen boldogok vagyunk együtt,szerintetek?

#szerelem #emlékezetkiesés #ellenünk vannak
2014. jan. 8. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem marhára csodálkozik a srác, hogy ki a francnak küld üziket ( már ha 10 percenként tényleg elfelejt mindent )

Figyelj drága, 21 éves vagy felnőtt nő, gondolom a pasid is egykorú veled. Fogjátok meg egymás kezét és tipli, ne foglalkozzatok más véleményével. Csak szeressétek egymást :)

2014. jan. 8. 20:13
 2/3 anonim válasza:
mondd meg a barátod anyjának, hogy nem mondhatja meg hogy mit csinálsz és ha tovább fenyegetozik akkor tényleg lépjetek le! mert ha szeretitek egymástr akkor ezt nem kell elviselni. vagy 0ldd meg a not!
2014. jan. 8. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, még én is!
2014. jan. 8. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!