Miért van minden és mindenki "ellenünk"? Van még aki ilyen peches?
A párommal távkapcsolatban élünk jelenleg...egyetemisták vagyunk...mintha minden összeesküdne ellenünk mondhatni soha semmi nem jön össze...
ha eltervezünk valamit (általában kéthetente találkozunk) mindig közbe jön valami...vizsga, betegség, tesóm itthon marad, lakótársa házibulit csap stb stb...
Megint hetek óta tervezzük a hétvégét, mire bejelenti a tesóm, hogy nem megy el ezen a hétvégén (eddig úgy volt, hogy elmegy)...így marad a szobában, mivel közös a szobánk, lehet romantikázni:D
Utána való hétnek is örvendtem mert úgy volt mindketten hazamegyünk a párommal, erre kiderült, hogy vizsgám lesz...de amennyiben a vizsgámat eltudom rakni, és haza tudok menni, halaszthatatlan családi program van kilátásban...ennyire azért nem esküdhet mindenki ellenünk...egy éve folyamatosan mindig közbe jön valami...már csodálnám ha valami nekünk is összejönne:-S
Más hasonló helyzetben? Tudom, hogy az "élet nagy gondjai",de higgyétek el egy év alatt már elegem lett cseppecskét...:(
nekünk is volt ilyen időszak,kb fél éve jártunk mikor elkezdődött...de tényleg mindig közbejött valami...mondjuk megoldottuk,szabadtéri szexélményeimet sose felejtem el...
utána meg elegem lett a "tömegnyomorból",kivettem egy lakást,összeköltöztünk
csak akarni kell,hogy menjen a dolog
kitartás
22/N
mi még két évig tuti nem tudunk összeköltözni:(
és lakást kivenni is drága egyedül...:(
köszi a válaszod...:)
másik szobában két másik lakótársunk van oda nem tud menni...barátai meg akik vannak nem igazán olyanok, hogy mehetne oda:-S
De most nem is ezzel a hétvégével van baj, hanem úgy az egésszel általában...:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!