Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van párotok, nem arra törekedtek, hogy minél többet találkozzatok? Ez szakító ok? Mindenki véleményére kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés

Barátommal kb 25 kmre lakunk egymástól, nincs közvetlen buszjárat tőlünk odáig, kb 6 kmt még kell menni.

Elég ritkán találkozunk kettesben, de ő erre nem is törekedik.

Most ugye szünet van,suli sincs,hogy ott találkozzunk.

Karácsonyban is hála nekem,találkoztunk,mert szerencsére eljutottam hozzájuk és oda ahol egy bulit szerveztek.

De le merem fogadni,ha én nem megyek, nem találkozunk.

Tegnap és ma nem találkoztunk, de én többször megkérdeztem,hogy nem-e lehet megoldani,hogy holnap vagy holnap után találkozzunk. Erre ő: Nem hiszem.

Kérdeztem,hogy akkor majd szilveszterkor csak? Ő:igen.

Azt mondja hétfőn be kell segítsen a haveroknak a buli előkészületeibe.

De ugye az nem egész napos,így újra megkérdeztem,nem találkozunk hétfőn egy kicsikét?Nekem úgy tűnik nem is akar,miért?

Erre ő idegesebben azt írta,hogy én mindig csak veszekedni akarok, neki elege van ebből.Miért nem jó,hogy 2 nap múlva találkozunk? 2 nap, nem 2 hét...

Meg,hogy ha megkérdezné, a szülei is ezt válaszolnák,hogy már 2 nap múlva találkozunk...

Ti nem vágynátok arra,hogy minél többet legyetek a párotokkal?Kinek van igaza?

Szerintem nem is szeret,ha ennyire félvállról veszi az egészet. Neki tök mindegy ezek alapján,hogy lát vagy nem.

Van így értelme az egésznek?

ő 18 én 17...

2013. dec. 28. 23:33
1 2
 1/14 Költőnő? ***** válasza:

persze h elvileg szeretnél sokat lenni a másikkal, de fontos a külön töltött idő is.

Vagy szimplán bunkó vagy más az igénye ilyen téren ,mint neked.

2013. dec. 28. 23:35
 2/14 anonim ***** válasza:

én szeretnék sokat lenni a barátnőmell de nem úgy hogy itthon ülünk hanem sétálgatunk ilyenek :) de heti 1x találkozunk és akkor is csak itthon ülünk

17/F

2013. dec. 28. 23:36
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem értem, egy hónap alatt hogy nincs igénye arra,hogy kettesben is legyen a barátnőjével?

Mert ezekben az időkben amikor találkoztunk is, máshol voltunk.:/

2013. dec. 28. 23:37
 4/14 anonim ***** válasza:
hát igen az lenne hogy minél többet találkozzunk, de nem tudhatjuk mi van a háttérbe. vagyis te tudhatod hogy amikor találkoztok akkor milyen veled, hogy viszonul hozzád. Ebből az jön le hogy nincs annyira oda érted :( 22f
2013. dec. 28. 23:39
 5/14 A kérdező kommentje:

Hát amúgy meg semmi dolga...

Ma is egész nap kockult.

Még a tegnap is...

2013. dec. 28. 23:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a barátom, csak ő konkrétan azt se hozza fel, hogy találkozzunk. Nála az ok, hogy befagy a p icsája télen. Hozzájuk nem lehet menni, én szoktam áthívni, akkor itt alszik és kb. ennyi. Mi most karácsonykor se találkoztunk. Alig beszélünk most az utóbbi két napban is. Már totál idegroncs vagyok...
2013. dec. 28. 23:44
 7/14 Költőnő? ***** válasza:

és ezeknél az autista lámáknál nincs jobb választás?

csak úgy kérdezem

2013. dec. 28. 23:45
 8/14 anonim ***** válasza:

Én mindenképp törekszem arra hogy minél többet találkozhassunk meg persze a barátom is tesz érte.

Nekünk is kb 25 km a távolság köztünk bár az van 30 is. De van közvetlen buszjárat oda szerencsére. De a párom legtöbbször autóval jön hozzám.

Ritkán járunk el bulizni a barátom egyáltalán nem iszik alkoholt, csak nagyon nagyon ritkán. Mi inkább a társasággal megyünk el különböző programokra, bowling, biliárd, kirándulunk, meg ilyenek, meg egymáshoz járunk át, társasozni, kártyázni. Ritkán iszunk csak a jókedvig persze.

A barátom véletlen keveredett be hozzánk egyik fiú haverom valami ismerőse és hívta őt de jól kijövünk, közénk tartozik.

A barátom már dolgozik ő a legidősebb a társaságunkba de elfogadjuk őt, mert jófej és kedves.

Ő szakít rám időt, valamikor elém jön suliba mert én elég sokáig bent szoktam maradni mert járok tornázni, plusz amikor van ideje mindig eljön hozzám vagy autóval, vagy busszal. De van amikor gondolok egyet és én megyek hozzájuk. Amikor délután dolgozik akkor ritkábban talizunk de volt már olyan hogy nagyon hiányoztunk egymásnak és átjött hozzám éjszakára és reggel amikor mentem suliba csak akkor ment haza.

Mi elég sokat vagyunk együtt. Karácsonykor 25-én náluk voltam és 26-án reggel jöttünk hozzánk majd itt maradt ma délutánig, most hazament. Szilveszterezni nem fogunk együtt mert ő a tesójáékhoz megy át és elég messze laknak meg már régóta ígérte nekik, hogy átmegy.

Én a barátaimmal bulizok utána 1 hétig ne fogunk találkozni mert a barátomnak sok szabadsága maradt és azt jövőre vette ki picit bonyolult a munkahelye és addig a tesójáéknál marad, de lehet hogy jövőhét hétvégén én is felutazom oda mert csak 1 átszállás az egész, de még meglátjuk.

A lényeg az hogy nem árt egy kis tali szünet így jobban ki lesznek éhezve egymásra a párok, de sokszor van amikor az ember legszívesebben a barátja mellett lenne. :)

2013. dec. 28. 23:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem te döntőd el, hogy kibe szeretsz bele sajnos...
2013. dec. 28. 23:49
 10/14 anonim ***** válasza:

"be kell segítsen a haveroknak a buli előkészületeibe"

Az autisták azért többnyire introvertáltabbak, nem igazán buliszervezők. A lámák meg végképp nem:D Valószínűleg nem igazán érdekled a srácot, ez lehet később változik, lehet nem.

2013. dec. 28. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!