Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van párotok, nem arra törekedtek, hogy minél többet találkozzatok? Ez szakító ok? Mindenki véleményére kíváncsi vagyok.
Barátommal kb 25 kmre lakunk egymástól, nincs közvetlen buszjárat tőlünk odáig, kb 6 kmt még kell menni.
Elég ritkán találkozunk kettesben, de ő erre nem is törekedik.
Most ugye szünet van,suli sincs,hogy ott találkozzunk.
Karácsonyban is hála nekem,találkoztunk,mert szerencsére eljutottam hozzájuk és oda ahol egy bulit szerveztek.
De le merem fogadni,ha én nem megyek, nem találkozunk.
Tegnap és ma nem találkoztunk, de én többször megkérdeztem,hogy nem-e lehet megoldani,hogy holnap vagy holnap után találkozzunk. Erre ő: Nem hiszem.
Kérdeztem,hogy akkor majd szilveszterkor csak? Ő:igen.
Azt mondja hétfőn be kell segítsen a haveroknak a buli előkészületeibe.
De ugye az nem egész napos,így újra megkérdeztem,nem találkozunk hétfőn egy kicsikét?Nekem úgy tűnik nem is akar,miért?
Erre ő idegesebben azt írta,hogy én mindig csak veszekedni akarok, neki elege van ebből.Miért nem jó,hogy 2 nap múlva találkozunk? 2 nap, nem 2 hét...
Meg,hogy ha megkérdezné, a szülei is ezt válaszolnák,hogy már 2 nap múlva találkozunk...
Ti nem vágynátok arra,hogy minél többet legyetek a párotokkal?Kinek van igaza?
Szerintem nem is szeret,ha ennyire félvállról veszi az egészet. Neki tök mindegy ezek alapján,hogy lát vagy nem.
Van így értelme az egésznek?
ő 18 én 17...
hát hogy bele-azt nem
de h ki-azt azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!