Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja/gondolja mindenki azt h rossz ötlet újra összejonni az exunkkel?
Azért,mert tapasztalták,gondolom én.
Én is tapasztaltam.Rossz ötlet volt.
Ugyanazok a problémák jöttek elő,amik miatt vége lett.
annyi ember van még a világon rajta kívül
miért pont ő?
nyilván oka volt annak h elváltatok, valami "hibás" volt vele kapcsolatban vagy csak szimplán nem illettetek össze
nem jó ötlet a múltbéli sikertelenségeket újra átélni...
az ilyesmi történeteknek ritkán lesz happy end a vége
tudniillik, az emberek ugyanúgy jönnek-mennek mindig az életünkben, mindig ott lesz az esély az új szerelemre. akkor meg már inkább lezárnám a múltat és kezdek egy tiszta lapot az életemben, amit annak szentelek aki ezt nyilván jobban is megérdemli, mint mondjuk egy ex a múltból. én a múltat lezártam, nekem a jelen számít.
Én ugyan nem gondolom, hogy rossz ötlet lenne összejönni...de igaz ami igaz semmi pozitív nincs..a problémák ugyanúgy előbukkannak X idő múlva és megint kezdődik minden hülyeség előröl..aztán szakítás ismét!
Kivétel: Ha félreértés miatt lett vége..akkor működhet..vagy ha a büszkeség miatt lett vége akkor is, de egyéb esetekben hagyni kell a francba és keresni mást..sajnos :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!