Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írhatok emiatt az exemnek vagy ez nagyon rossz ötlet?
Csak pár hónapos kapcsolat volt, én szakítottam vele, utána még néhány hónapig nem nagyon tudtunk elszakadni egymástól ( de már nem volt semmiféle testiség, csók se), de állandóan együtt töltöttük minden időnket, szóval nehezen ment a tovább lépés eléggé... még nem sikerült egyikőnknek se igazán.
Nem akarom újrakezdeni vele semmiképp, és szinte biztos vagyok benne, hogy már ő se velem, egy ideje már elég keveset beszélünk ( bár néha elkerülhetetlen, mert csoporttársam).
Azért szeretnék írni neki, mert van pár korábbi dolog a kapcsolatunkról, amin azóta is gondolkozom, hogy akkor anno jól láttam-e ezeket a dolgokat (főleg érzelmi kérdések).
Szabad ilyet, hogy ezért felkeressem? vagy ez szemétség lenne a részemről? Mit gondoltok?
Viszont tényleg nagyon érdekelnének ezek a dolgok, és addig nehezebben megy a tovább lépés, mert ezeken gondolkozom...
Az 1-es, és a 3-mas is én vagyok.. :D
szóval mindenképp kérdezd meg szerintem, nem jó, ha az emberben kétségek adódnak egy UN. "tüske".. :) jobb lesz neked is, ha a kérdéseidre választ kapsz (nekem is jobb lett volna.. :D de igazából nem kaptam M1) és közöld vele, (tisztázd) hogy már semmit nem akarsz tőle, csupán a kérdéseidre választ kapni :)
Én is emiatt írtam még neki szakítás után és valóban sokat segített teljesen megnyugodtam utána. Pedig amiket mondott ..mégis nagyon megkönnyebbültem.
A tisztázás mindig segíti a továbblépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!