Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is tönkreteszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is tönkreteszi a facebook a kapcsolatokat?

Figyelt kérdés

4 éve vagyok együtt a barátommal.

Ha együtt vagyunk akkor mindig jól érezzük magunkat, nem veszekszünk, minden rendben van, boldogok vagyunk.

De a facebookon állandóan összekapunk minden kis hülyeségen. Félreértjük szerintem a másikat vagy nem tudom... Másokkal is volt már így?

Én csak azért vagyok fent a facebookon hogy a csoporttársaimmal tartsam a kapcsolatot, egyébként hülyeség az egész szerintem és veszekedésekkor legszívesebben letörölném magam....

De a barátom meg hogy mondjam... Szóval ha összeveszünk, akkor ő mérgében azt mondja hogy szakít, 10 perc múlva már ki is van írva nála hogy egyedülálló aztán linkelgeti be a síros, "szakítottak velem, de rossz nekem" jellegű számokat... Másnap meg persze már kibékülünk, akkor meg vissza az egész.... Meg volt már hogy kiakadt azon is hogy egy fiú ismerősömet miért jelöltem be közeli ismerősnek, miért nem csak sima ismerős... azért mert az ottani társaságból egy haver....

Ha nem lenne a facebook akkor szerintem nem is veszekednénk ennyit. Vagy ha együtt laknánk, mert ez a távolság és hogy így kommunikálunk meg ezek a tünetek már aggasztanak...

2014. jan. 9. 10:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Egyet is értek veled és nem is.Abban egyetértek,hogy a facebook már túl részletes,olyan információk is ki vannak posztolva emberekről,amikhez másoknak semmi közük,de ezt ők akarják így,hogy mások lássák.

Nálatok a gond az,hogy a párod ilyen.Sosem értettem miért kell két percenként kapcsolati státuszt váltani,figyelemfelkeltésből talán?Nálam például kinn sincsen,akik ismernek és akikkel tartom a kapcsolatot ők tudják mi a helyzet,aki kíváncsi,majd megkérdezi.

Én is voltam ilyen helyzetben,hogy messze laktunk egymástól és emiatt voltak feszültségek,és az internetre,telefonra voltam dühös,hogy csak ott tudtunk kommunikálni.Ebből kifolyólag a facebookra is,mert ha ott csinált valamit rosszul esett,és én tudom,hogy nálunk a távolság volt a probléma,amikből ezek a dolgok keletkeztek sajnos.

2014. jan. 10. 12:09
 22/22 anonim ***** válasza:
a személyes kapcsolatokat tönkreteszi. nekem pl. nincsen facebookom, mégis teljesen jól megvagyok. mert miért is jó annyira a face?? ugyanazt tudja, mint a skype, vagy a gmail, csak azok éppen nem veszélyesek. merthogy a facen a lányok többsége áldozattá válhat... :( érdekes, az osztályomból csak azok a lányok bőgtek már fiú után, akinek van facebookja... én pl. még soha. szerintem jobb, hogyha személyesen találkozunk az ismerőseinkkel, mintha chatelünk. mi abban a személyes, ill. romantikus???
2015. febr. 6. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!