Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is tönkreteszi a facebook a kapcsolatokat?
4 éve vagyok együtt a barátommal.
Ha együtt vagyunk akkor mindig jól érezzük magunkat, nem veszekszünk, minden rendben van, boldogok vagyunk.
De a facebookon állandóan összekapunk minden kis hülyeségen. Félreértjük szerintem a másikat vagy nem tudom... Másokkal is volt már így?
Én csak azért vagyok fent a facebookon hogy a csoporttársaimmal tartsam a kapcsolatot, egyébként hülyeség az egész szerintem és veszekedésekkor legszívesebben letörölném magam....
De a barátom meg hogy mondjam... Szóval ha összeveszünk, akkor ő mérgében azt mondja hogy szakít, 10 perc múlva már ki is van írva nála hogy egyedülálló aztán linkelgeti be a síros, "szakítottak velem, de rossz nekem" jellegű számokat... Másnap meg persze már kibékülünk, akkor meg vissza az egész.... Meg volt már hogy kiakadt azon is hogy egy fiú ismerősömet miért jelöltem be közeli ismerősnek, miért nem csak sima ismerős... azért mert az ottani társaságból egy haver....
Ha nem lenne a facebook akkor szerintem nem is veszekednénk ennyit. Vagy ha együtt laknánk, mert ez a távolság és hogy így kommunikálunk meg ezek a tünetek már aggasztanak...
Igen, megggyőződésem és tapasztalatom, hogy erősen negatív hatással bír és tönkreteheti. Régen nem volt ennyi megcsalás mert nem volt ennyire elterjedt a net, nem volt ilyen könnyű bárkivel kapcsolatba lépni és nem volt előttünk mások retusált tündi bündis bikinis félmeztelen illetők képe elérhetőséggel megspékelve. Lehet, hogy az illető a külsején kívül egy nagy nulla a pasiknak arra buknak amit látnak így egy numerát minimum megér nekik.
Az a veszélye ennek, hogy látod: óriási a kínálat mindenkinek mindenből a legjobb kell, minden azt sugallja ha nem müködik dobbants ha rossz cseréld le. A facebook a torta kicsi szelete amúgy az egész világ beteg.
1. válaszoló egy hülye, tovább nem is olvasta. bizony, hogy tönkreteszi, mindenki beköltözhet az internetbe személyesen már nem is kell találkozni. ha valaki meg találkozik a barátaival, akkor minek facebook.(lehet mondani h ismerősök, akikkel nem tudsz mindig találkozni...skype..email..telefon..)
...és nem csak a kapcsolatokat, de még az embereket is.
mondjuk egyeseket már nem lehet jobban amortizálni..
Már ne haragudj, de a barátod egy hisztis p****. Mi az h azonnal kiteszi h egyedülálló, meg ilyenek? Meg minek sajnáltatja magát hírfolyamon a sírós számokkal? Atyaég...-_-
Meg h mérgében mondja, h szakít... hát marha komolyan gondolhatja ezt a kapcsolatot.
Szerintem manapság már az FB -t is divat szidni. Én nem akarom védeni, mert biztos van abban valami amit mondasz. De sokszor azt veszem észre, h XY mondja: " a facebook egy rakás sz*r". Megkérdezem: "Miért?" és nem tud értelmes választ adni. Csak mert....
Amennyire én használom a facebookot, nekem baromi hasznos. Én is főleg csoporttársakkal beszéltem, ill. az egyetemi csoportba rengeteg anyagot küldünk egymásnak.
Szerintem ugyanúgy mint minden más ezt is lehet értelmesen használni meg túlzásba is lehet vinni.
Viszont a ti esetetekben szerintem kár a facebookot hibáztatni, ha írásban összevesztek mindegy, h sykpe, facebook v nem tudom mik vannak még:P Itt más lesz a probléma. Egyébként valamennyire megértem, mert velem is megesett már, hogy valakinek írok valamit és a válasz: "aham". Na ebből tökre az jön le, hogy unja az egészet és hagyjam már békén, de nem feltétlenül van így.
Légyszi mondd, hogy még nagyon fiatalok vagytok, mert érett férfi nem csinál ilyet, hogy törli a kapcsolati státuszát pár naponta... És te meg mint érett nő, megmondhatnád, hogy ez rád nézve milyen megalázó, hogy ezt csinálja és ezt látják az ismerőseitek. Alapból nem is kell kiírni, hogy éppen kapcsolatban vagy egyedülálló, ha ennyire nem tudjátok ezt kezelni, mert ez röhejes, hidd el, mindkettőtökre nézve.
Az eredeti kérdésre pedig a válasz: nem teszi tönkre a kapcsolatokat, legalábbis az én kapcsolatomra csak pozitív vonatkozása van, örülök, hogy itt ingyen el tudjuk egymást érni, és így sokkal több dolgot megosztunk egymással nap közben, ha épp nem tudunk találkozni, mintha csak sms-ben meg telefonon lehetne ezt megtenni. És mindig örülök, ha belépek és fogad ott tőle egy üzenet. :)
És úgy látom elég nagy bizalmi problémák is vannak köztetek, és a konfliktus kezelési készségetek is egyenlő a nullával, inkább ezen kéne dolgoznotok, nem ilyen gyerekesen viselkedni. És ez nem a facebook hibája, hanem a tiétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!