Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm régi ruhákban jár nem sminkeli magát, nem add magára és ezért utcán megszólnak minket. Ha szólok neki haragszik érte. Hogy szedjem rá a változtatásra?
Igazabol irigylesre melto a hozzaallasa csak te nem vagy eleg erett ehhez a felfogashoz.
Rola lepereg, mert nem a külsejevel azonositja magat, te meg helyette is szegyenkezel! Szerintem valtoztass a hozzaallasodon!
Ha elgondolkodtal es arra jutottal, hogy termeszetesen igy is szereted, de azert neha jo lenne ugy megjelenni valahol, ahol nem rajta ercelödnek olyan emberek, akik külsejükkel takarjak sekelysegüket, akkor kerdezd meg az okot, amiert ilyen ruhakban jar! Aztan szedd ertelmes eszervekbe, hogy ez miert is annyira fontos neked es magyarazd meg neki, hogy örülnel neki, ha legalabb a te kedvedert egy kicsit engedi latni azt a szepseget, ami belöle ragyog... meg, hogy nem egy felületes barom vagy.
Nagyon messziröl nezve hasonlo helyzetben vagyok en is. Baratnöm barmelyik cimlaprol levigyoroghatna meg photoshop nelkül is. Modellügynöksegeket azert utasitott vissza, mert degradalonak erezte volna a ket diplomajara nezve es inkabb azzal foglalkozik, amiben kielheti kreativitasat es tudasat. Iszonyu ritkan es szinte csak alkalmakra öltözik ki igazan. Amugy melegitö, elnyütt kopott cuccok es telen olyan kabat, ami ala feltünesmentesen rejthetne egy vombatot. Pedig megengedhetne maganak egy fullos ruhatarat bejarhato cipösszekrennyel együtt. Tisztaban van vele, hogy szerencsesebb külsövel rendelkezik, mint a legtöbb lany, de ez kb. ugyanannyira foglalkoztatja, mint, hogy hany örlöfoga van egy vombatnak (semmi köze a vombatokhoz, ennelfogva kiindulok abbol, hogy helytallo ez a fantasztikus hasonlat). Ö a szemelyisegevel es nem a kinezetevel azonositja magat.
Imadom, hogy ilyen es ha mar az öltözködesnel tartunk, engem sokkal jobban foglalkoztat, hogy milyen levetköztetve... es nem tudom, hogy hasonlo a helyzet ezen a teren, de teged nem karpotol a szenvedesedert es szegyenkezesedert egy olyan lany szenvedelyessege, aki annyira ki van bekülve a testevel, hogy nem kenyszerül folyamatos elismeresre, nyaladzo vombatokra emlekeztetö kanos ferfiak tekintetetetete...ezt hogyan kene frappansan befejezni? Francba, megint bezavart a vombat!
PS.: Ha mar te irtad, akkor azert a kommentek többseget figyelembe veve mar szamodra is vilagossa valt, ki a "LUZER"?
Ugye!
Nem?
Kar!
Én titkárnő vagyok egy nagy, állami vállalatnál, 30 éves és nem sminkelem magam, sosem. Ettől még nem vagyok igénytelen, sem vállalhatatlan, nem is szól be senki.
Hétvégente pedig én is sokszor járok melegítőben, mert szeretek lazán, kényelmesen, sportosan lenni. Ennyi.
Te csak valami okot keresel, amibe beleköthetsz. Ha valóban jó lenne neked így a barátnőd, akkor eszedbe sem jutna ide ilyen kérdést kitenni.
Az én barátom sem egy divatmajom, farmerban, pólóban jár legtöbbször, edzőcipővel, mégis számomra ő a legférfiasabb és legvonzóbb férfi, aki létezik és teszek rá magasról, hogy férfi létére a most divatos kötött kardigánokban, térdig érő ülepű nadrágokban kellene járnia... nekem így hibátlan, sőt... szeretet kérdése az egész.
mindenki bevedi a csajt, de valljuk be, ha ti randiznatok egy sarga fogu csajjal, akkor mar vege lenne a vilagnak.
a kerdezo megfogalmazta a kerdesben: nem ad magara (oke, o ket d-vel irta, nezzuk el neki jelen esetben ezt az apro hibat).
tehat a kerdes kicsit atfogalmazva: igenytelen a csajszi, hogyan vegye ra, hogy ne legyen ciki kimenni vele az utcara?
en akarmennyire szerethetek valakit, az egy ido utan elmulik, ha egyre igenytelenebb lesz. ugyanis a kapcsolat elejen mindenki a legjobbat hozza ki magabol, de az ido mulasaval mi, nok "ellazulunk" a parunk mellett, es mar smink nelkul, zsiros hajjal, mackonadragban is lathat minket. mindezzel szerintem nincs baj, amig otthon nezunk ki igy, tevenezes kozben. de az utcan, tarsasagban szerintem adjunk magunkra. gyozzuk meg a ferfit, hogy jol dontott, hogy minket valasztott, es legyunk buszkek magunkra mi is.
hogyan tudnad meggyozni, kerdezo? vegyel neki egy ruhat, es kerd meg, hogy vegye fel, ha tarsasagba mentek, mert szereted rajta latni, hogy hordja azt, amit vettel neki, formas benne, stb stb. ha az ismerosok is eszreveszik a valtozast, tuti nem hagyjak szo nelkul, es melyik no nem szereti, ha dicserik? :)
Én sem strapálom magam a hétköznapokban, hogy mindig tip-top formában legyek csak fontos alkalmakra meg amik megkövetelik egyébként szívesebben hordok bővebb ruhákat a sminket meg amennyire lehet hanyagolom. A barátomnak pedig pont így tetszek és szereti bennem nekem pedig nagyon fontos, hogy akivel együtt vagyok úgy fogadjon el ahogy vagyok :))) Kedves kérdező, ha szeretnéd a barátnődet nem foglalkoznál mások véleményével erről ennyit.
Ui: sárga fog az már más kérdés...sok mindentől lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!