Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm régi ruhákban jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm régi ruhákban jár nem sminkeli magát, nem add magára és ezért utcán megszólnak minket. Ha szólok neki haragszik érte. Hogy szedjem rá a változtatásra?

Figyelt kérdés
divat,változás,

2014. jan. 8. 11:35
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Remélem érzed, hogy az utóbbi felvázolt szituációban nem abarátnőd volt a problémás, hanem a "plázacicák"

A sminekt használó nők jóval kevesebben vannak, mint az azt nem használók.

Szakíts vele, ha űgy érzed neked megalázó vele járni

2014. jan. 8. 11:45
 12/38 A kérdező kommentje:
Nincs anyagi problémája , vettem neki ruhákat kabátot sminket. De ő a régi nagymamás pulóverekbe jár mackónadrágba. És a foga is sárga sokszor úgy kell rászolnom.
2014. jan. 8. 11:47
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem...ha sétálgatnék a férjemmel és az utcán megszólnának, akkor tuti, h a férjem megvédene.

Miért nem szólsz vissza a plázacicáknak, h a saját dolgukkal foglalkozzanak. Miért mások véleményére adsz. A kérdés inkább az, hogy téged zavar-e? Ha igen, akkor mond meg a barátnődnek kerek perec, h téged ez zavar, és változtasson. Lehet h ő nem érzi ennek a súlyát. De azért ne akard őt megváltoztatni, mert másoknak ez nem tetszik.

2014. jan. 8. 11:49
 14/38 anonim ***** válasza:

Akkor válaszolj!!!

Miért a barátnőd a barátnőd?

Miért választottad?

Mit szeretsz benne?

2014. jan. 8. 11:51
 15/38 A kérdező kommentje:

Szakítanni úgy sem fogok vele mert szeretem. Én csak tanácsot kértem divatba , nem élet utasításokat.

Meg fogom változtatni úgy is.

2014. jan. 8. 11:52
 16/38 anonim ***** válasza:
20 év alattiakra jellemző ez a viselkedés.Amúgy meg finoman elmondhatnád neki, hogy milyen szép teste van,és szeretnéd,ha nem takarná el a formás lábait..
2014. jan. 8. 11:53
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

"Meg fogom változtatni úgy is"

Ez a hozzáállás rég rossz. Ha megváltoztatod, már nem az lesz akit szeretsz. Fogadd el olyannak amilyen és majd magától fogja akarni a változást, de te ne erőltesd.

2014. jan. 8. 11:54
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell tanács...jól van ő ahogy van...jól érzi magát úgy, és azokban a ruhákban..

Ezért mérges rád ha leszólod, ő elégedett magával, emiatt nem veszi el amit adsz neki, és emiatt nem is sminkeli magát..

Vgy szakítasz vele, vagy megtanulod elfogadni..

A divatot követni meg birkaság..

2014. jan. 8. 11:54
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen ostoba libák véleményére én se adnék, még ha kicsit rosszul is esne. Abban járok, amiben jól érzem magam. Ezt az "úgyis meg fogom változtatni" hozzáállást meg felejtsd el, mert a végén a lány fog ott hagyni, ha megunja, hogy még te is ezzel unszolod.

Javasold neki finoman, de ne azért akard, hogy divatosabb göncökben járjon, mert mások véleménye számít. És igen, egyetértek a válaszadóval, aki szerint védened kéne ezzel szemben, nem pedig még alájuk adni a lovat.

2014. jan. 8. 11:55
 20/38 anonim ***** válasza:
Mit szerettél meg benne, ha eddig is ilyen volt és ez, láthatóan, zavar téged?
2014. jan. 8. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!