Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély arra, hogy egy, , régi új" kapcsolat működik két ember között? (alul kifejtettem kicsit bővebben, hogy mire vagyok kíváncsi pontosan)
A párommal 11 hónap után (ennek 3 hónapja), közös megegyezés alapján szétmentünk. A legfőbb ok -azt hiszem- az volt, hogy egyikőnk sem tudott igazán beleszeretni a másikba. Az, hogy nekem a kapcsolatunk alatt eléggé labilis volt a lelki világom és abszolút nem volt önbizalmam...csak nehezítette a dolgokat. Mindkettőnkben voltak és - szerintem - egy darabig még meg is maradnak sérelmek. Mindkettőnknek az első kapcsolata volt a másikkal. Ő 21 éves, én 20. Nagyon hiányzik minden, ami ő, ami vele kapcsolatos. Egyszerűen a mai nap sem tudok elképzelni/nem akarok mást magam mellé. Vele el tudnám képzelni akár a jövőt is. Mit tehetnék? Várjam, hogy ő lépjen? Vagy én próbáljak kezdeményezni beszélgetést? Én nagyon örülnék annak, ha meg tudnánk beszélni, mi is volt konkrétan a probléma és tudunk-e rajta változtatni.
Egyelőre ennyi..
Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsaitokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!