Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esély arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély arra, hogy egy, , régi új" kapcsolat működik két ember között? (alul kifejtettem kicsit bővebben, hogy mire vagyok kíváncsi pontosan)

Figyelt kérdés

A párommal 11 hónap után (ennek 3 hónapja), közös megegyezés alapján szétmentünk. A legfőbb ok -azt hiszem- az volt, hogy egyikőnk sem tudott igazán beleszeretni a másikba. Az, hogy nekem a kapcsolatunk alatt eléggé labilis volt a lelki világom és abszolút nem volt önbizalmam...csak nehezítette a dolgokat. Mindkettőnkben voltak és - szerintem - egy darabig még meg is maradnak sérelmek. Mindkettőnknek az első kapcsolata volt a másikkal. Ő 21 éves, én 20. Nagyon hiányzik minden, ami ő, ami vele kapcsolatos. Egyszerűen a mai nap sem tudok elképzelni/nem akarok mást magam mellé. Vele el tudnám képzelni akár a jövőt is. Mit tehetnék? Várjam, hogy ő lépjen? Vagy én próbáljak kezdeményezni beszélgetést? Én nagyon örülnék annak, ha meg tudnánk beszélni, mi is volt konkrétan a probléma és tudunk-e rajta változtatni.

Egyelőre ennyi..

Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsaitokat! :)

2013. dec. 20. 18:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Az eltudnád képzelni vele a jövőt csak egy mázos dolog, mert első kapcsolatod volt és mint tudjuk az első szerelem mindig véget ér de sosem múlik el igazán. Szóval ne erőltesd ezt, nem véletlen, hogy szétmentetek. Ha úgy kell lennie, úgyis talál majd valamelyikőtök módot arra hogy keresse a másikat, de csak azért mert hiányzik, meg téves illúziókba kergeted most magad emiatt, nem kell kuncsorogni a szeretetért. Ismerkedj másokkal is, ne zárkózz el! BK!
2013. dec. 20. 18:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2013. dec. 20. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!