Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm régi ruhákban jár nem sminkeli magát, nem add magára és ezért utcán megszólnak minket. Ha szólok neki haragszik érte. Hogy szedjem rá a változtatásra?
Úgy láttom nagyikákal beszélek itt meg vénségekel.
Köszi a semmit lúzerek.
Én a magam részéről nem vagyok nagyika, nem öltözködöm öregesen, szakadtan, adok magamra, de nem vagyok kihívó sem. Viszont van egy jó barátnőm, akinek a párja hasonló problémáról számolt be, amit én is látok. A lány megtalálta a megfelelő társaságot, ahol nem ítélik el azért, mert ronda. A srác pedig elfogadta ezt, mert szereti a lányt.
Javasoltam is, hogy finomabban állj hozzá, mert hogy rosszul kezded, az biztos.
26 évesen nem érzem magam nagyinak...nem is vagyok
Ellenben te nagyon gyerek vagy, úgy tippre 16-17 éves...
A 21-es hozzászólásából ítélve az a 16-17 az IQ-ja...
Aki nem úgy látja a dolgokat, mint te, az lúzer? Gratulálok... még akkor is, ha csak kb. 16 vagy.
Soha nem sminkeltem, nincs rá szükségem, smink nélkül sem vagyok ronda.
Ha ő így érzi jól magát, fogadd el így, ha nem tudod, akkor hagyd ott, mert nem szereted.
Egyébként te is lehetnél egy kicsit igényesebb, és megtanulhatnál helyesen írni. Látod, másokat meg ez zavar, és te pedig ezért fogysz lehurrogni engem, mert te így érzed jól magad, ezért nem fogsz rám hallgatni. A barátnőd is így lehet a te problémáddal kapcsolatban.
Nem tetszik a stílusa, nem tetszik a foga és ég a fejed, ha végig kell menned vele az utcán… Akkor miért ő a barátnőd? Nem szerethetsz valakit, ha rá sem bírsz nézni.
Jobb, ha elhiszed, az ember csak egy valakit változtathat meg: saját magát!
Ő nem valami öltöztetős baba, akit a kedvedre formálhatsz. Mi a terved? Új ruhákat adsz rá, fogfehérítésre küldöd, fodrászhoz zavarod, stb. hogy aztán végigvonulhass vele a plázacicák előtt, dagadó mellkassal? Ha annyira számít a plázamacák véleménye, tegyél egy nagy szívességet a barátnődnek: hagyd ott és inkább gyere össze az egyikükkel.
"jutott eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat".... :S
A sárga fog, az oké, igényesség level 1 a megfelelő szájápolás.
A többi meg: NE kényszeríts rá olyan dolgokat, amik nem az ő stílusa, mert nem fogja magát jól érezni bennük. (lásd amikor vki pl magas tűsarkút hord, de járni normálisan nem tud benne)
NE akard megváltoztatni, mert ez teljesen idióta hozzáállás. Ha Neked az fontos, h vki jól nézzen ki, keress egy tipik plázaciculit, meglátjuk, mennyi belső értékkel fog bírni.
Anno mikor bő pulcsit hordtam bakanccsal, a választottam úgy szeretett, ahogy voltam. Nyilván ez idővel változott és formálódhat az ember ízlése is.
Finoman terelgetni vkit lehet. Megváltoztatni sztem tilos.
Elég szegényes lelkivilágról tettél tanúbizonyságot a degradáló hozzászólásoddal, csak mert felnőttebb (normálisabb gondolkodással bíró) nők nem adtak buksisimit.
Szereted te egyáltalán a barátnőd?Nem úgy veszem észre,ha egy pláza p*csa véleménye fontosabb annál,hogy elfogadd a barátnőd!
26 évesen én se sminkelek,nem is sminkeltem soha,csak fontosabb alkalmakkor!Rühellem hogy húzza az arcom az alapozó,hogy égeti a szemem a spirál stb!
Kötött pulcsikról meg annyit,hogy én is imádom,és télen bizony hordok is!Akinek meg nem tetszik,vegye be amit gondolok!Nem másoknak kell megfelelnünk,hanem önmaguknak!
Üdv egy "falusi vadparaszt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!