Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy megmentsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy megmentsem a kapcsunkat?

Figyelt kérdés
Aza baj hogy a szüleim nem szeretik a bnőmet és 1 éven keresztül csak a bántást kapta holott próbáltunk mindent. Már egy jó ideje nem is megyünk hozzánk de sajnos a bnőm már annyir a kikészült idegileg hogy ez miatt már engem sem szeret anyira ahogy megtudtam, mert ha meglát akkor egyből a rossz dolgok jutnak az eszébe és így nem tudna boldog lenni. Meg már elég sokat veszekszünk mert teszek valami kisebb beszólást és egyből az anym arca van előtte és kikészül idegileg. Őszerinte így nem tud boldog lenni. Mit tegyek hogy ugyanúgy szeressen mint régen és hogyan tudnám vele elfeledtetni az anyámékat. Próbáltam már mindent de ő már nagyon kikészült és azt mondja csak az idő dönti el hogy együtt maradunk vagy sem. :( Mit tegyek?
2008. júl. 16. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Az ember megválaszthatja a barátait, az öltözködési stílusát, szinte mindent, kivéve a rokonait... ezt neki is el kell fogadnia, anyádékat meg kerüljétek el ha ilyenek.

Mondd meg, hogy téged nem befolyásolnak azok, amiket a szüleid mondtak, hogy még mindig nagyon szereted és ne foglalkozzon a szüleiddel.

2008. júl. 16. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg beszélni anyádékkal hogy ezzel csak te távolodsz el tölük,nem az ö dolguk megválasztani a te párod,ha te szereted és öt akarod.Én is voltam ilyen helyzetben megértem hogy kikészült.Mondd megneki hogy nem választhatnak szét titeket és te szereted öt.
2008. júl. 16. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:
de nem értem h miért tálják ennyire ha semmit sem tett?
2008. júl. 16. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondolom,az csak kiderült,hogy a szüleidnek 1 év alatt miért nem sikerült elfogadniuk a barátnődet.Ha különösebb okuk nincs rá vagy olyan valami miatt nem fogadják el,amin aligha lehet változtatni pl(egyszerűen nem szimpatikus),akkor nincs mit tenni.Ne menjetek oda.Azért mert velük nem jön ki jól,ti még jól meglehettek,zárjátok ki ebből a szülőket.Te szereted őt,te boldog vagy vele ez a lényeg.Ezt beszéld meg a szüleiddel.A barátnőddel is beszélj,hogy neked ő fontos,szereted és a szüleid nem befolyásolnak.
2008. júl. 16. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!