Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell a lányoknak bunkó fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a lányoknak bunkó fiú?

Figyelt kérdés

Tudom, sokszor volt már ilyen kérdést, de nem találtam olyan választ, amivel megelégedtem volna. Sokan mondják, hogy ez nem igaz. Pedig igaz, saját szememmel látom. Nem az a baj, ha a fiú néha viccelődik, de amit csinálnak az túlzás, és még tetszik is a lányoknak. Az osztályomban az egyik fiúnak tetszik egy lány, aki különben nem az a tipikus rib.... Hogy udvarol neki? Egyszer bunkó vele, pl. ismétel egy dolgozat előtt, elveszi a füzetét, szünet végén adja vissza, és azt hiszi, hogy ez vicces. A lány kicsit megharagszik, a fiú kicsit kedveskedik, (elég nyálas dumákkal), aztán ez kezdődik előröl. Bunkóskodik, fogdossa a fenekét. (tehát nem hiszem, hogy a szándéka egy komoly kapcsolat, hanem valami más...) De érzelem nem sok van a fiúban. És a lánynak tetszik.

Azt is mondják, hogy nem bunkó, hanem határozott kell legyen. Sok határozott fiú van, mégse mindegyik tetszik neki. Miért pont a legbunkóbb kell neki? És nemcsak neki, hanem ahogy észrevettem, a lányok 90 százalékának kb.

2014. jan. 7. 19:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem, a bunkó embereket nem az őszinte, nem is a cinikusra értettem.

Eléggé óvodásan viselkednek inkább. Elveszi a tolltartóját, táskáját... Fú, de vicces... Miután meg felidegesítette, elkezd nem őszinte, sőt épp hogy nyálas bókokat mondani a lánynak. És nem csak ez az 1 eset van, hogy ilyesmit csinálnak.

A cinikus emberekkel semmi bajom, én is néha ilyen vagyok. Szeretem ha egy embernek van saját, egyedi humora, de azt nem tartom jó humornak, ami az általam bunkónak nevezett embereknek van.

2014. jan. 7. 20:28
 12/20 anonim ***** válasza:

Egyébként ez hány éves korosztály azt megkérdezhetem?

Mert 14-15 évesen még gyakran ezt csinálják a srácok, így tudják magukra felhívni csak a figyelmet, szóval ilyen korban szerintem ez "normális". :)

Aztán majd pár év múlva már nem ilyen gyerekes eszközöket fognak bevetni.

Az utána levő nyálas duma pedig... a lányoknak bizony mindig jól esik a bókolás, és ha ezt csak a bunkó fiúk merik meglépni, akkor ők kerülnek közelebb a csaj szívéhez.

Az a baj szerintem, hogy az önbizalomhiányos srácok nagyon ritkán mernek ilyet, pl megdicsérni egy lányt, flörtölni vele, ha pedig mégis, akkor arra már hosszasan rákészülnek és olyan erőltetettnek hat a dolog.

Aki pedig bunkóbb típus, az lazán mondja ezt, és olyan lazább ezáltal az egész légkör is, ami vonzó tud lenni.

Azt javasolnám, hogy te is próbálj esetleg így viccesen bókolgatni vagy ilyesmi. :)

Ezekben a srácokban nem az a vonzó, hogy bunkók általában (legalábbis nagyon remélem, különben valami nagy gond van az emberiséggel...), sokkal inkább az, hogy sokkal előbb és sokkal lazábban elmondják, amit gondolnak, ezáltal könnyebben mennek a dolgok.

2014. jan. 7. 20:34
 13/20 Moszuke ***** válasza:

mert a "lányok" rövid úton megkapják azt a törődést és figyelmet amire legbelül kétségbe esetten epekednek és képesek feladni és megadni ezért bármit.

A határozottság ezért kevés. a tátongó űrt kell betölteni ezekben a lányokban.

ha úgy nézed ezek a szuper pasik csak eszközök. ahogy ők is eszközként nézik a lányokat. innentől kezdve viszont mindenki boldog. zsák a foltját.

ezek az emberek érzelmileg fejletlenek és az intimitás mélyebb formáitól szabályosan félnek ezért érik be a felszínes gagyi dolgokkal amire te is gondolsz.

egy magával kibékült nőt megnéznék, hogy meddig tartana ki egy "bunkó" mellett:))

na most innentől kezdve a te döntésed, hogy irigykedsz-e ezekre a "bunkó" pasikra vagy sem... hogy ilyen barátnőik vannak.

nos, én sosem irigyeltem őket:)

2014. jan. 7. 20:48
 14/20 A kérdező kommentje:
20:34: Eltalaltad, 15 evesek vagyunk. Szerintem akkor is idegesito ez a bunkosag. Kulonben meg a viselkedese alapjan a fiu nem a lany szivehez hanem valami mas testreszehez akar kozel kerulni... Az meg hogy legyek laza: megprobalok, de ha kozelben van a lany nem mindig sikerul. De vannak laza osztalytarsaim is, akik nem bunkoskodnak, de a lany megis a bunko fiuval van inkabb, aki egyben nagyon (szerintem tulsagosan) ramenos. De holnap irok meg errol
2014. jan. 7. 20:51
 15/20 A kérdező kommentje:
20:48: De a lany amig nem tetszett a fiunak, normalis, kedves lany volt. Eleinte nem is nagyon baratkozott a fiuval, de aztan nem tudom mi tortent...
2014. jan. 7. 20:55
 16/20 A kérdező kommentje:
A fiu semmit nem tud komolyan venni. Mikor latja, hogy a lanynak (de ez nem csak a lanyra igaz) nem tetszik a vicce, folytatja. Abbol is viccet csinal ami nem az. Egyszer az egyik gyerek nagyon rosszul lett az iskolaban, majdnem elajult, mikor masnap megjott, a fiu elkezdi rohogve: Na meghaltal? Nagyon vicces... Kivancsi lennek erzelmileg mit tudna nyujtani a lanynak, vagy bajban vele lenne-e? Szerintem nem.
2014. jan. 7. 21:08
 17/20 anonim ***** válasza:

Mondott nekünk valamit a romántanárnőnk és belegondolva teljesen igaza van. Ép a viszonzatlan szerelemmel kapcsolatban volt egy leckénk és azt, mondta, hogy sok filmben is felteszik a kérdét, hogy a lányoknak miért kellenek általában a rossz fiúk. Szerinte azért mert ilyen korban a lányoknak olyan kell ami kitünik a tömegből, nem olyan mint amilyennek kelleni lennie és ezt addig csinálják amig egy nagyot nem esnek.

15\L

2014. jan. 7. 21:26
 18/20 anonim ***** válasza:

Pedig semmi nagyobb probléma nincs azzal , ha lányoknak kicsit megrombolod az egóját. Némelyiknek túl sok is van. Nagy jelenség ez most a korosztályunkban , hogy kirak egy képet a lány : kap 100 lájkot meg tömény nyáltengert kommentben , hogy szép vagy stb. Ismered.

A csajok ilyenkor elszállnak maguktól és szül kismillió problémát. Pl a rendesebb srácokat megalázva elküldik , mert azthiszik megtehetik. Na de nem ez a téma.

Figyi semmi gond nincs azzal , ha negatívan is állsz néha a lányhoz. Ha látják rajtad , hogy te ha kell meg is sérted őket , mert van egy határozottságod ehhez és nem a kedves kis szürkeegeret játszod akiből van ezer másik.

És utána "Kibékíted" pl. egy randival akár vagy valami romantikus dologgal.

Én is keményen meg szoktam mondani a véleményemet , mégha egy szép lánnyal szemben is állok (pl. te figyelj de rohadtul hülyén nézel ki benne). Néha átestem persze a ló túloldalára , de ellensúlyoztam azt kedvességgel.

Valamiért a csajok imádják , ha egy (nevezzük bunkónak) kiállású ember előtte megmutatja az érzelmesebb énjét.

Szóval igen néha "bunkónak" kell lenni , de ezt lehet intelligens normál ember módjára is tenni és nem egy agyatlan ősemberként :D

2014. jan. 7. 22:06
 19/20 anonim válasza:
nem kell
2014. jan. 13. 16:47
 20/20 anonim válasza:
azért mert azt nehezebb megszerezni
2014. jan. 13. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!