Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a lányoknak bunkó fiú?
Tudom, sokszor volt már ilyen kérdést, de nem találtam olyan választ, amivel megelégedtem volna. Sokan mondják, hogy ez nem igaz. Pedig igaz, saját szememmel látom. Nem az a baj, ha a fiú néha viccelődik, de amit csinálnak az túlzás, és még tetszik is a lányoknak. Az osztályomban az egyik fiúnak tetszik egy lány, aki különben nem az a tipikus rib.... Hogy udvarol neki? Egyszer bunkó vele, pl. ismétel egy dolgozat előtt, elveszi a füzetét, szünet végén adja vissza, és azt hiszi, hogy ez vicces. A lány kicsit megharagszik, a fiú kicsit kedveskedik, (elég nyálas dumákkal), aztán ez kezdődik előröl. Bunkóskodik, fogdossa a fenekét. (tehát nem hiszem, hogy a szándéka egy komoly kapcsolat, hanem valami más...) De érzelem nem sok van a fiúban. És a lánynak tetszik.
Azt is mondják, hogy nem bunkó, hanem határozott kell legyen. Sok határozott fiú van, mégse mindegyik tetszik neki. Miért pont a legbunkóbb kell neki? És nemcsak neki, hanem ahogy észrevettem, a lányok 90 százalékának kb.
Nem tudom, sok nőtársam nem tudom megérteni ebben én sem. Nekem nem kellene egy ilyen.
22/L
Nem tudom, de baromi idegesítő. Ha nem vagy bunkó, nem lesz barátnőd körülbelül. Illetve lehet, de kevés olyan csaj van akinek a nem bunkó srácok tetszenek.
A határozottság meg tényleg más, lehet valaki határozott bunkóság nélkül is...
De nálunk srácoknál is ez megy, hogy sokaknak az olcsó ribik tetszenek, akikben semmi tartás, semmi becsület, csak a pénz iránti vágy...meg, hogy mindenki meghúzza őket.
Tisztelet a kivételnek mindkét félről.
Ti is megfigyeltétek!?
Engem már nagyon idegesít. Persze tisztelet a kivételnek.
ez természetes...csak vissza kell vezetni.
őskor-nehéz--->megélhetés az őslánynak kellett választani 1 ősemberfiút aki jól keres/jól vadászik-ezért az őslány a biztonságért és a kajáért szétette a lábát. kb ennyi.:D:D:DD
de a nőkben maradt ez a régi szokás-hiába ütik verik és alázzák a lányokat ezek az őstulkok a nőknek ez a génjükben van, hogy mélyen megvessék, bántsák és gyűlöljék őket és ők ezt élvezik--->ezért szeretik a bunkókat.
a jófiúk meg senkinek sem kellenek.
a filmekben is a rossz fiúknak van a legjobb csajuk.
Aki bunkó, legalább őszinte...
A kedves meg hazudik, hogy kedves maradjon.
Hé!
Mi a különbség a bunkó és a jófiú között? Az egyik gondolkozás nélkül cselekszik, míg a másik mindent megfontol.
A bunkó őszinte. Míg a jófiú nem feltétlen.
én sem értem őket, engem pont, hogy az aranyos,rendes fiúk vonzzanak
22/L
Én nem tudom mit értesz bunkó alatt, mert ez az egy eset, amit említettél, még kevés ide. Amúgy is vannak, akiknél ez vicces, még gimiben mi is csináltunk ilyesmiket egymással a barátnőimmel is, de ez kölcsönösen humor volt, játék.
Amúgy sokan azokat az embereket nevezik bunkónak, aki nem teszi a szépet mindenkinek, nem nyalizik állandóan, hanem őszintén elmondja a véleményét. Én elég sok emberrel szoktam emiatt összeveszni, de nem tehetek róla, én hazugságnak érzem, hogy nyalizásból elkezdjek valakinek kedveskedni, meg állandóan csak a jót mondjam, meg jópofizzak bárkivel.
Sokszor vannak cinikus megjegyzéseim, amit szintén sok ember nem tud kezelni, és ezáltal szerintem eléggé bunkónak tarthatnak pl engem.
De én a szintén hozzám hasonló férfiakkal jövök ki jól, akik tudják, hogy ez játék. nekem ezért tetszenek a "bunkók".
Persze ne az agyatlan kreténeket értsd ez alatt, eléggé intelligens emberekről van szó. :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!