Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesít a párom gondoskodása, hogyan állítsam le?
Nagyon meg vagyok fázva, gyógyszert sosem szedek. Ennek ellenére a párom folyton a gyógyszer miatt nyaggat.
Értem én, hogy aggódik, de tudok magamra vigyázni.
Nem szeretem, ha apáskodik felettem. Ti hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?
Én múltkor fokhagymát aprítottam, aztán nyakon öntöttem mézzel :). Így ereje nincs a hagymának, viszont lórúgás a baciknak. Ezt mondjuk többször kellett, de hatott.
Emellett tea, vitaminok, gyümölcs, zöldség, én is gyógyszer ellenes vagyok :)
Húzzál be neki egy nagyot, vagy öntsd le forróvízzel.
Szerintem utána békén hagy.
Amúgy minek neked pár?
3 napig reggelire jóféle erdélyi szalonna, sok vereshagymával
estére pirítós, fokhagymával
előtte egy féldeci szilvapálinka (házi), hogy megjöjjön az étvágy
utána féldeci szilvapálinka, hogy jobb legyen az emésztés
negyednapra kutya bajod
Nem kell gyógyszert szedni, ha nem akarsz. Nem is értem, miért írja valaki, hogy nem kell antibiotikum a náthára. Valóban nem kell, de írta itt valaki, hogy azt nem akarja bevenni a kérdező? Lehet, csak szimpla coldrex tablettát vagy mittomén...
Kérdező meg magyarázd el a párodnak, hogy
1. nem veszel be gyógyszert, ne nyaggasson ezzel
2. ne apáskodjon feletted, mert kifejezetten idegesít.
Ha valaki ebből nem ért, akkor valami probléma van vele.
Szerintem.
Hivatkozz a régi gyógymódokra. Ha a nagyszüleinknek a gyógyszeren múlott volna az életük, mi meg sem születtünk volna. Tényleg ne szedd azt a sok szart. (A háziorvosom ajánlásával :-D )
Hagymatea, pálinka, forró fürdő, meleg ágy :-) De akkor tényleg csináld, ne csak mondd, nem elhitetni tudod vele, hanem bizonyítani, hogy nincs szükséged pirulára.
Ismét olyan hsz, ami olyan gondolatot folytat, amilyet senki nem mondott, gondolt....
Nem egészséges a coldrex, de nyilván egy antibiotikum még "rosszabb" ha azt vesszük.
Nekem csak az a problémám, hogy vannak akik belebeszélnek mindent, olyat is, amiről nincs szó....
Mint írtam, ha nem akar, nem kell gyógyszert szednie.
barátom orvoscsalásból származik, kiskora óta rögtön antibioval tömték ha tüsszentett egyet. meg is látszik, immunrendszere nulla, örökké beteg, amire csak még több gyógyszert kap és még egy megfázáskor is képes nekiülni végrendeletet írni :D
erről leszoktatni már nem tudom, de mikor én vagyok beteg és rám akarja erőszakolni a gyógyszerkészlete felét, az idegesít. megmondtam neki, hogy ne csinálja, kész. felelőtlennek tart. én meg őt. nagy ügy, ennyit elviselünk egymásban :D
bár ha gyerek lesz, arra kíváncsi leszek, melyikőnk álláspontja fog érvényesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!