Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A féltékenységem az agyamra...

A féltékenységem az agyamra megy! Hogyan állítsam le?

Figyelt kérdés

Az előző kapcsolataimban átvertek. A mostani párom nagyon kedves ember, mindig őszinte volt velem.

Egy ideje valami megváltozott közöttünk. Talán nem vettem észre, vagy nem akartam észrevenni. A lényeg, hogy a párom 7 hónap után szólt, hogy annyira megromlott a kapcsolatunk, hogy talán el kéne gondolkozni a szakításon.

Többórás beszélgetések után rávilágítottunk egymás hibájára. Haragszom rá, mert ezek a dolgok nyáron kezdődtek...akkor miért nem szólt, hogy le kéne ülnünk beszélni? Kb hetente volt egy kisebb veszekedésünk, és havonta egy nagyobb, amit már a szomszédok is hallottak. De azután kibékültünk, és én azt hittem minden rendben.

Szóval, a lényeg hogy 2,5 hete megy ez a se veled-se nélküled dolog, vagyis az ő részéről. Én nagyon szeretem, szeretnék változni, hogy a veszekedések egy része megszűnjön.

Az ő ötlete volt, hogy be tudjunk lépni egymás fb-jára. (Van egy gyereke, és a gyerek anyja mindig ott irkált, és sokszor kért a párom, hogy lépjek be, nézzem meg ki írt és mit). Hónapokig működött a dolog, én úgy voltam vele,hogy csak az iskola miatt járok fel napi rendszerességgel (mert a közös csoportba rakták fel a tanulnivalót, meg segítettünk egymásnak ha kellett), nem volt titkolnivalóm.

2,5 hete ismét a szüleimmel lakom, ő jelszót cserélt, én nem.

Megváltozott a viselkedése, nem ismerek rá. Nem voltam féltékeny, de az utóbbi időben az vagyok. :(

Félek, hogy átb*ssza a fejem. :(

Az eszem azt mondja, hagyjam az egészet a fenébe...de a szívem azt mondja várjak, legyek türelmes, és minden jórafordul. 1,5 év együttélés és eljegyzés után nem tudom csak úgy elengedni.

Köszönöm a normális válaszokat!

2013. jan. 20. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kapcsolatnak már vége.Ebből normális épkézláb kapcsolat már nem lesz.Sajnálom.
2013. jan. 20. 10:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajnos úgy van,ahogyan az első irta.

El kell engedned,ha menni akar....

2013. jan. 20. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Rá haragszol mert nem szólt azonnal?

Haragudj inkább magadra mert érezted,de nem voltál hajlandó tudomásul venni!

Ő úgy volt vele,hogy majd biztos minden visszaáll a régi kérekvágásba és csak rossz időszakon mentek át; de Ő volt az,aki végül leültetett..

Ennek már vége.

2013. jan. 20. 10:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért haragszom rá, mert ha nem tetszett valami neki, akkor nem szólt semmit. Én meg nem vagyok gondolatolvasó. :(
2013. jan. 21. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Te is érezted.
2013. jan. 21. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!