Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Legyek a szeretője?
Azt hiszem te már nem szereted a vőlegényed... Gondold végig hogy mit akarsz, hogy tényleg megéri e kockáztatni, vagy eldobni a kapcsolatod, egy házas kalandorért, akivel legfeljebb néhány titkolni való találkád lenne.
Ha ez a láng azt jelenti, h már nem vagy szerelmes, akkor szakíts, nem érdemli ezt meg a párod... Ha pusztán a tested kívánja, akkor pedig a másikkal ne találkozz többet, mert ellenállni úgyse fogsz tudni, aztán még esetleg érzelmileg is belebonyolódsz, ami nagyon rossz.
Viszont ez esetben is el kell gondolkodnod arról hogy miért történhetett ez, mi hiányzik a kapcsolatodból, mit akartál másiktól ( én amikor hűtlen voltam, pótolni akartam valamit). Ha megvam ez a hiány, akkor próbáljátok megoldani, ha nem lehet, akkor pedig hagyd el, mert később is meg fogod csalni.
29n
Nem fogod abbahagyni,az írásodból nem azt vettem ki.
Lesz pár variáció: a) Belemész és szeretők lesztek,közben kezdesz érzéseket táplálni iránta,de ő nem fog elválni miattad.
b) Megtudja a vőlegényed vagy az ő felesége,és mindenki csúnya módon elveszít mindenkit.
c) Megun téged a nős pasi,és talál mást
Semmiképpen nem fogsz kijönni jól a dologból.A legnagyobb vesztesek a vőlegényed és a feleség lesznek.
Mképpen méltatlan a másik két féllel szemben. Az, h ő hűtlen a feleségéhez, az éppen alapjáraton nem a Te kompetenciád, de az, h ezt jelenleg VELE teszed: az.
Én átgondolnám, mi hiányzik a kapcsolatomból és leülnék megbeszélni a párommal. Ha érdemes, mentsétek meg a kapcsolatotokat.
Mert valszeg ő nem kezdő e téren, előfordulhat h Te beleszeretsz, viszont nem valószínű, h Ő kilépne a párkapcsolatából, mert neki ez így kényelmes.
Sztem hosszabb távon nem tudnál jól kijönni egy ilyen "kapcsolatból" és marad a bűntudat és a Te tönkrement kapcsolatod.
Jól gondold meg, mi mennyit ér, mert ha belekezdesz, már nem biztos, h lesz visszaút.
Költőnő mindig csak hiú ábrándok között írogat...
Visszatérve a kérdésre, ez még nem elég:
- mond meg a barátodnak hogy mi történt
- vagy szakíts vele
3. opció nincs. ha mégis megteszed előbb utóbb kitudódik és akkor már a kutyának se fogsz kelleni.
Annyira gaz ez a sok valaszado, aki csak beszolni tud es elitelni erte, latszik hogy sosem ereztek ilyen szenvedelyt. Korabban en is vegtelenul eliteltem ezeket a dolgokat, aztan megtortent velem is. Az osszezavarodottsag normalis, az a lenyeg, hogy ne varj tole semmit. Elvezd, sodrodj az arral.
Sajnos ket ember kozott nem mindig teljes mertekben kielegito a kapcsolat, vagy ha az is, nem art a valtozatossag. Es ezt senki sem tagadhatja. Aki nem eli ezt at, az nem is fogja megerteni. Evek ota egyutt voltam a parommal, egyszer csak jott egy ilyen illeto, lefekudtunk parszor, jo volt, kiegyensulyozottabb lettem tole. 1-2 honap utan vege lett, a paromat jobban szerettem mint valaha. El tudom vele kepzelni a jovom, es barki mondhatja, hogy nincs tartasom, vagy k**va lennek... neha jonnek kisertesek, es ennek nem mindig kell ellenallni. Azota 9 honap eltelt es most megint van egy illeto, akivel osszegabalyodtunk. En azt gondolom, hogy szerethetsz es boldogga tehetsz valakit attol meg, hogy neha massal is vagy. Es majd erre jonnek a valaszok h amikor a parom csal majd meg mit erzek? Amig nem fuvel faval kur es betegsegeket szed ossze, addig szerintem belefer nehany alkalom, mert a sajat kapcsolatunk is jobb lehet tole. En azt mondom, probald meg, meglatod mi lesz. Bocsi a hosszu valaszert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!