Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkért, hogy legyek a szeretője, mit csináljak?
Van egy lány, egy hete arra kért meg, hogy legyek a szeretője, hogy több tapasztalata legyen stb. mert most eléggé hiányérzete van, 1 éve volt utoljára valakije. (Pasi vagyok)
Sajnos nem egy túl jó nő, de amúgy sem vagyok az a fajta, aki kihasználja a helyzetet.
Mit csináljak?
Dehogynem, csak a nőknek hagyományosan nem szabad ezt kimondani.
Amúgy én is összejártam egy barátommal, amikor nem volt senkink, szerintem tök jó dolog. Mégiscsak ismerős, nem szed össze az ember betegségeket mindenféle vadidegentől, senkinek nem fáj, senkit nem csalunk meg, és a környezetünkre is jó hatással vagyunk kielégülten, jókedvűen :)
ma 20:33
valamilyen szinten igaza van.
Én ellenzem az egy éjszakás dolgokat, de az ha két fél "összejár" azzal annyiból vagyok elnézöbb, hogy lehet hogy szánalmas, de kimodnta a lényeget:
egy pasival volt és nem összevissza mindenkivel és szedte tele magát fertözésekkel. Tulajdonképpen diszkrét volt és ha adva van a lehetöség miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!