Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek-e szeretője egy 30-as éveiben járó pasinak, akinek gyerekei vannak és felesége? Annyira szenvedélyes, tüzes, és nem korához megfelelően viselkedik sokszor.17/L
Nem vagy ribanc csak valószínűleg kíváncsi. Voltatok már együtt?
Neked kell eldönteni mit teszel, de nem feledd egyszer te is leszel a feleség helyébe.
Gondolj arra h egyszer neked is lesz családod,mit szólnál ha egy kis fruska tönkretenné??????
Ha megteszed(széttúrsz egy családot)akkor remélem egyszer te is igy jársz majd.Az ilyen kapja vissza.
Mi van veletek? nem volt gyerekszobátok??? Cseesszétek már le szerencsétlent, és még alázzátok meg! pff
Egyébként elég csúnya dolgot készülsz művelni, de ez csupán kémia: vonzódsz a fickóhoz, a fickó pedig "éhes"! Te megszerelmesedsz, a csávónak pedig ott lesz, hogy családja van és a feleségei ill. a gyermekei szemébe kell nézni...
Kíméld meg magad ettől, az nem gáz 30 éves fickóval vagy együtt, mert olyat tudnak, amit a 20 éves fiúk nem igazán... :P Nekem is 32 éves a párom én 23... nagyon jól kijövünk, működik a fent említett kémia is, és a legjobb, hogy még nem volt családja... am, remélem hamarosan lesz :P
13:59-es!
köszi
rendkívül tanácstalan vagyok,de azt hiszem ezt nem kellene megtennem..megpróbálok inkább egyedülálló hasonlókorú pasit keresni..talán sikerül és így mindenkinek jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!