Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Legyek a szeretője?

Figyelt kérdés
3hónapja ismerkedtünk meg a munkahelyemen, gyakran jár be 8törzsvendég) egyből felfigyeltem , mert nagyon jóképű, mindig mosolygos férfi. Beszélgettünk néha pár mondatot, érezni lehetett, hogy tetszünk egymásnak, de semmi extra, majd egyre többet beszélgettünk, tudtunk meg egymásról, a szüneteimet munka közben vele töltöttem, 1hónapja elmentem vele és egy napot vele töltöttem, Ő azt mondta a feleségének, hogy dolgozik, az én vöegényem meg úgy tudta, hogy a barátnőmmel vagyok, akkor csókoloztunk elöször, tudtam ,hogy nem helyes de már izzót köztünk a levelgő, teljesen oda vagyok érte. szexelni nem szexeltünk. A saját lakásunk tabu, és neki is az övéké. Megbeszéltük, hogy kicsit hirtelen jött ez az egész,és majd az ünnepek után vissza térünk rá hogy mit akarunk, lesz e szex, vagy szeretők leszünk, vagy hogy egyáltalán hogyan tovább... Ő azt mondja még soha nem csalta meg a feleségét (7éve vannak együtt) én nem hiszem el, mert szinte lelkiismeret furdalás nélkül látom h lefeküdne vele, neki olyan könnyen menne.... Most találkoztunk elöször az ünnepek után, azt hittem hogy elmúlt minden láng, de ahogy újra láttam, csak vele akartam lenni.... Ez nem normális, ne ítéljetek el kérlek, összevagyok zavarodva... nem volt velem még ilyen... 25L Ő32F
2014. jan. 7. 11:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
74%
Te még embernek mered magad nevezni?
2014. jan. 7. 11:59
 2/21 anonim ***** válasza:
87%

Ez merült fel bennem is... inkább maradjunk a gerinctelen féregnél.

2014. jan. 7. 12:00
 3/21 anonim ***** válasza:
70%
Legyél! De elötte mutasd be nekem a feleségét hátha meg lehet bosszulni félrelépéseteket.
2014. jan. 7. 12:04
 4/21 anonim ***** válasza:
21%

Beszélj vele, mit akar. A feleségét nem hiszem, hogy.elhagyná. Valószínüleg ez egy kaland mindkettőtöknek, amiböl a jó ég se tudja, mi sül ki.

Én azt mondom, egyenlőre sodródj az árral.

Amúgy nem egyedi. Velem is volt hasonló.

2014. jan. 7. 12:04
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel gond,de ne hülyítsd tovább a vőlegényedet,,,
2014. jan. 7. 12:06
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
De legalább benned legyen emberség és mond el a párodnak hogy vége, az hogy ő gerinctelen és csalja a feleségét az meg nem a te gondod.
2014. jan. 7. 12:07
 7/21 anonim ***** válasza:
64%
Egy gusztustalan féreg vagy! És ez a legenyhébb, ami elmondható rólad!
2014. jan. 7. 12:09
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél a szeretője! Neked sem lesz jó (legfeljebb rövid ideig) a vőlegényedről pedig ne is beszéljünk. Szerintem azt a kapcsolatot is jó alaposan gondolt át, mert ha valakit igazán szeret az ember (bár én férfi vagyok) de azzal nem tesz olyat, amit Te már eddig is megtettél, nem is beszélve erről a kérdésről, amit kiírtál. (Feltéve, hogy nem kamu az egész.)
2014. jan. 7. 12:23
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítéllek el, de neked kell érezned, mi a helyes. Én azt tanácsolnám, hogy szakíts a vőlegényeddel, ha ezt a minden bizonnyal eredménytelen kapcsolatot folytatni akarod, ha már benne nincs annyi tisztesség, hogy elmondja a feleségének. Nyilván el is válhat, de ezt kétlem, működik köztetek a kémia, ami nem fog örökké tartani és nem véletlen az a 7 év házasság. Nem fog elválni, így kényelmes neki. De veled mi lesz és hogy nézel majd tükörbe, ha belemész a folytatásba: Gondold át!
2014. jan. 7. 12:29
 10/21 anonim ***** válasza:
79%
Csak gratulálni tudok. Nem értem, hogy miért hagytad ezt megtörténni? Ha egyszer érzed a vonzalmat, látod, hogy veszélyt jelent a kapcsolatodra, miért nem ráztad le? Az eszedbe sem jut, hogy szakíts a barátoddal, ezek után? Mert egyértelmű, hogy nem szereted eléggé, képes lennél megcsalni. Ez gusztustalan. És egyébként, normális, gerinces nőnek eszébe sem jutna viszonyt kezdeni egy foglalt férfival, főleg, hogy házas. Undorító dolog belemászni 2 ember kapcsolatába, és az nem mentség, hogy ha nem veled, megteszi mással, vagy hogy semmi közös a feleségéhez, mert onnantól, hogy közös van a férjéhez, hatással vagy az életére, úgyhogy nincs mentség arra, amit teszel.
2014. jan. 7. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!