Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most mit csináljak? Felejtsem, vagy legyek a szeretője?
Van egy lány, akit szeretek, kapcsolatban él, nem tudja elhagyni a barátját (ebbe ne menjünk bele) még egy darabig biztos. Amúgy ő is szeret. Én nemsokára elköltözök az egyetem miatt, csak hétvégén fogok hazajárni.
Akartam a vele lenni, nem ment bele, úgy, hogy van barátja. Nem tudom elfelejteni. Normális válaszokat kérek, ne szidjatok, csak segítsetek, ha lehet egyáltalán.
Mint mondtam, otthagyná, de most nem tudja. (legyen pl az oka a barátja betegsége)
Amúgy tudom, hogy szeret, abból, ahogy rám néz, ahogy beszél velem. Eddig nem volt semmi, csak beszélgettünk, de nyíltan ez sem lett kimondva, de nem is kellett.
Próbáltam elfelejteni, nem megy.
Én voltam ilyen szituációban a lány,és annyit tudok Neked mondani erre,hogy ha Te vagy számára a fontosabb,akkor úgyis feladja az eddigi életét miattad,ha nem,akkor nem TE vagy az Igazi szerelem.
Én azért mondtam ezt a ,,nem tudok dönteni" szöveget,mert valahol nem is akartam.Aztán végül is nem a szeretőmet választottam,mert nem Őt szerettem szerelemmel.
Nem kell elfelejtened csak várnod.
Ha szeret és veled akar lenni akkor lépni fog előbb-utóbb.
Szeretője ne legyél egyrészt mert a csaj se akar belemenni másrészt nem lenne tisztességes. (pláne ha egy beteg ember a barátja...ez meg egyenesen erkölcstelen!)
Várj egy pár hónapot és kiderülnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!