Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mekkora baj van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mekkora baj van a férjemmel? (lehugyozott)

Figyelt kérdés
Tegnap már megint ittas állapotba jött haza,bekódorgott a szobánkba és egyszerűen a fejemre vizellt. Mondtam neki,, te mi a pics.t csinálsz ? '' erre ő ,, Ki szerettem volna próbálni a vizeletszexet ." Erre ment 2 lépést és lefeküdt a földre még most is ott alszik. Ritkán rúg be ezért nagyon a fejébe tud szállni az a sz.r . Szerintetek az ilyen állatot hova lehet vinni? Pszichiáter,pszchologús?
2014. jan. 3. 10:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Válóperes ügyvédhez.
2014. jan. 3. 11:00
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Kérlek mondjátok, hogy ez troll, kamu kérdés??
2014. jan. 3. 11:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Detox
2014. jan. 3. 11:01
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

Upsz.

Ez azért tényleg erős.

Azt biztosra veszem, hogy izgatta a dolog mindvégig, de nem merte neked mondani,mert

tuti kiakadtál volna. (és tuti kiakadtál volna ha mondja igaz?)

Kajak részegen kontroll nélkül viszont "pillanatnyilag jó ötletnek tűnt".

Ha felkel el kéne beszélgetni a pisiszexről, és végre letisztázni, hogy izgatja e,

és neked mi az álláspontod.

Ettől függetlenül k. nagy őrűltséget csinált :)

2014. jan. 3. 11:03
 5/13 A kérdező kommentje:
Elvállni nem szeretnék mert ő amúgy egy rendes,egyenes ember csak amikor a rohad.k Pista komájával leül akkor berúg nagyon. És akkor a gyereknek is olyan vicceket mond amit még 5 év múlva se tud felfogni.
 6/13 anonim ***** válasza:
ha igaz ez a történet akkor az első válaszban minden benne van
 7/13 A kérdező kommentje:
De tényleg hova lehetne menni vele,hogy többször ne vizeljen le ?
2014. jan. 3. 11:09
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

Sehová nem kell vele menni. A pisiszex-et nem "kezelik", mint egy betegséget.

Ha felkel nagyon le kéne b--ni, hogy ezt hogy képzelte, aztán tisztázni, hogy hogyan is álltok

a pisiszexhez. Te is, meg ő is.

2014. jan. 3. 11:11
 9/13 anonim ***** válasza:

Háááháá :)

Ezen dejót röhögtem :)

2014. jan. 3. 11:11
 10/13 anonim ***** válasza:
51%

Még akkor is ezt kéne tenni ha nem vagyok hajlandó a csordával együtt hőbörögni, és ezért le vagyok pontozva...

/* A hőbörgés nem konstruktiv probléma megoldó módszer :) */

2014. jan. 3. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!