Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak h. a ferjemmel egyutt erjunk el addig, h. mindkettonkmek jo legyen egyszerre?
gyakoroljatok többet
esetleg 69 mert ott szabályozható ki mikor legyen kész
Alapvetően a férjednek kellene irányítania, mert az ő orgazmusa késleltethető! Elmondom, én mit csinálok!
Ahhoz, hogy működjön, nagyon kell ismernie a férfinek a nő izgalmi állapotát! Ha tudja, hogy mikor van a nő orgazmusközeli állapotban, akkor ő is tud hozzá igazodni. Ezt meg lehet tanulni, illetve fontos, hogy a nő jelezze, mikor ér el odáig! Én képes vagyok visszafogni magam, tartogatni az erőmet, ill. ha nagyon közel kerülök, akkor leállok és máshogy kényeztetem a partnerem. Amikor érzem, hogy a partnerem nagyon közel áll az orgazmushoz, én is elengedem magam és így egyszerre tudunk a csúcsra jutni. De mondom, ehhez is elhivatottság, odafigyelés, kommunikáció és önuralom kell. Ha megvan a technika, már minden lazább, mert rögzül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!