Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódítsam meg a "megköze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam meg a "megközelíthetetlen" hideg szépségeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Rájöttem, hogy akikbe iszonyatosan belezúgtam mindig volt egy közös vonásuk. Hidegek és megközelíthetetlenek voltak, valamilyen szinten lelkisérültek. Ennek persze nem örülök teljes szívemből, de úgy látszik ez az esetem. Arra jutottam, hogy ők is félnek attól, hogy valaki megismerje őket, ezért sokszor elzárkóznak mások közeledésétől még akkor is, ha tetszene neki az illető. Félnek az intimitástól. Sikerült már 2 ilyen lánnyal járnom, de nehéz az ilyeneket meghódítani ugyanis nem mernek kitárulkozni, sem szeretni teljes szívükből.

Akik velem jártak, azok szerettek, de én szakítottam velük. Akkor még zavart, hogy ennyire visszafogják magukat, de most rájöttem, hogy valószínűleg pont ezért szerettem beléjük. Örömmel várok minden tippet!

2009. nov. 28. 15:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Amúgy meg én pl inkább egyedül szoktam lenni, és nem vagyok általában elutasító, csak ha nagyon rossz kedvem van.

Általános dolgokról bárkivel el tudsz beszélgetni, közben megkérdezheted, hogy hova szokott eljárni (általában az lesz a válasz, hogy sehova..) akkor elhívhatod valahova, elkéred az msn címét és ott meg személyesebb dolgokat is meg tudtok beszélni ami pl nem menne vagy kevésbé személyesen. Idővel menni fog élőben is ;).

2009. nov. 29. 15:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia!Én pl.azért voltam ilyen pár évig,mert hatalmas csalódás ért...egyszerűen bezárkóztam,na meg nem is sodort a szél felém senkit,mert a munkán kívül nem jártam sehová..Kemény dió volt a páromnak,hogy bízzak benne 100százalékosan,de megérte,mert nagyon jó kapcsolatban élünk azóta is.Nem mindenki fél az intimitástól,és én nem éreztem magam "lelki sérültnek".Csak elegem lett a pasikból,akik ezt valszeg érezték is rajtam.Aztán mikor már elkezdtek arról pletyizni,hogy talán lezbi vagyok...:)megérkezett az én emberem ott és akkor,ahol nem számítottam rá.
2009. nov. 29. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!